Buzz

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα αναρωτιέται γιατί δεν του προσφέρονται ρόλοι σε ρομαντικές κομεντί

στα 10

Αναρωτιέται μάλιστα αν δεν είναι τόσο ελκυστικός για να παίξει σε τέτοιου είδους ταινίες.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα αναρωτιέται γιατί δεν του προσφέρονται ρόλοι σε ρομαντικές κομεντί

Μετά και το τέλος του «Guardians of the Galaxy Vol.3» και την αποχώρηση του από τη Marvel, ο Ντέιβ Μπαουτίστα έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την καριέρα του. Αν και τον έχουμε να παίζει κυρίως σε ταινίες δράσης και στα μεγαλύτερα blockbuster του Χόλιγουντ, ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής και νυν ηθοποιός προσπαθεί να αφήσει όλους αυτούς τους ρόλους πίσω του.

Πρόσφατα μάλιστα πρωταγωνίστησε και στη νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Χτύπος στην Καλύβα», ο οποίος ήταν το καλύτερο στοιχείο μέσα στην όλη αυτή μετριότητα, ο Μπαουτίστα προσπαθεί να εξερευνήσει τις ερμηνευτικές του δεξιότητες. Και σε μια πρόσφατη συνέντευξή του έχει αρχίσει να αναρωτιέται γιατί δεν του έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής ρόλους σε ρομαντικές κομεντί.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβ Μπαουτίστα θέλει να κάνει στροφή στην ποιότητα

dave bautista

«Ξέρω ότι δεν είμαι ο τυπικός πρωταγωνιστής για ρομαντικές κομεντί. Αλλά κοιτάζομαι στον καθρέφτη και ρωτάω τον εαυτό μου αν δεν είμαι πραγματικά ελκυστικός. Υπάρχει κάτι που δεν είναι ελκυστικό πάνω μου που με αποκλείει τους ρόλους σε αυτό το είδος; Δεν ξέρω. Απλώς δε μου έχουν έρθει ποτέ. Δεν είχα ποτέ πρόταση να παίξω σε ρομαντικές κομεντί. Εχω ακόμα μεγάλες ελπίδες. Απλώς θα συνεχίσω να ψάχνω».

Ο Μπαουτίστα φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ξεφύγει από αυτό το αρχέτυπο του μάτσο action star. Μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσει πως «δεν θέλω να γίνω ο επόμενος The Rock. Θέλω να γίνω ένας καλός ηθοποιός, ένας που θα με σέβονται.» Και ίσως αυτό να το καταφέρει πολύ πιο σύντομα από ό,τι κάποιοι θα περίμεναν.