Buzz

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα θέλει να κάνει στροφή στην ποιότητα

στα 10

Μιλώντας στο περιοδικό GQ ο Μπαουτίστα αποκάλυψε πως θέλει να ακολουθήσει πιο δραματικούς ρόλους έτσι ώστε να μην καταντήσει σαν τον The Rock.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα θέλει να κάνει στροφή στην ποιότητα

Ο Ντέιβ Μπουτίστα πήγε από επαγγελματίας παλαιστής να πρωταγωνιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα blockbuster του Χόλιγουντ με το κλείσιμο ενός ματιού, με πιο πρόσφατη εκείνη του Ράιαν Τζόνσον «Glass Onion: Στα Μαχαίρια». Κι όλα αυτά τα οφείλει σε εκείνον τον ρόλο του Ντραξ του Καταστροφέα στις ταινίες της Marvel «Οι Φύλακες του Γαλαξία». Αλλά φαίνεται πως είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τη Marvel μια και καλή, καθώς θέλει να δει τι άλλο υπάρχει για εκείνον εκεί έξω.

Μιλώντας στο GQ ο Μπαουτίστα εξήγησε πως αν και σέβεται το franchise που τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα του, μεγάλα, βήματα στο Χόλιγουντ, νιώθει μια ανακούφιση που επιτέλους τελείωσε. «Είμαι τόσο ευγνώμων για τον Ντραξ. Τον αγαπώ. Αλλά νιώθω μια ανακούφιση [που τελείωσε]. Δεν ήταν όλα ευχάριστα. Ηταν δύσκολο να παίξω αυτόν τον ρόλο. Η διαδικασία του μακιγιάζ με εξάντλησε. Και απλά δεν ξέρω αν θέλω ο Ντραξ να είναι η κληρονομιά μου - είναι μια ανόητη ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικά πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2023

dave bautista

Αλλά ο Μπαουτίστα δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος σύγκρινε τον εαυτό του με τον Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον, ο οποίος κι αυτός από επαγγελματίας παλαιστής έγινε ηθοποιός, λέγοντας πως δεν θέλει να καταντήσει όπως αυτός. «Δεν θέλω να γίνω ο επόμενος The Rock. Θέλω να γίνω ένας καλός ηθοποιός, ένας που θα με σέβονται», εξήγησε ο Μπαουτίστα. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι απλά άουτς.

Πάντως τον Μπαουτίστα θα τον δούμε και σε άλλες ταινίες στο μέλλον όπως το «Knock at the Cabin» τον Φεβρουάριο και αργότερα στο «Dune: Part Two» του Ντενί Βιλνέβ, έναν σκηνοθέτη που φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος του μέχρι στιγμής. «Αν μπορούσα να γίνω νούμερο ένα επιλογή του Ντενί, θα το έκανα και τσάμπα. Νομίζω ότι έτσι θα μπορούσα να μάθω πόσο καλός θα μπορούσα να είμαι. Μου βγάζει το καλύτερο εαυτό μου. Με βλέπει με άλλο πρίσμα, βλέπει τον ερμηνευτή που θέλω να γίνω. Ισως έτσι καταφέρω να λύσω το παζλ.»

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Μπαουτίστα στο GQ εδώ.