Buzz

Ο Darth Vader αποκτά το prequel κόμικ του

στα 10

H Marvel κυκλοφορεί τον Ιούνιο τις πρώτες περιπέτειες του Νταρθ Βέιντερ και εμείς ονειρευόμαστε ότι δε θα έχει μόνο ο Χαν Σόλο το κινηματογραφικό spin off του...

Ο Darth Vader αποκτά το prequel κόμικ του

Μία νέα σειρά του «Star Wars» franchise της Marvel θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα είναι αφιερωμένη στον Αρχοντα της Σκοτεινής Δύναμης, Νταρθ Βέιντερ.

Δεν είναι πρώτη φορά που η Marvel κυκλοφορεί Darth Vader Comics (η πρώτη ήταν χρονολογικά τοποθετημένη κάπου ανάμεσα στο «A New Hope» και το «The Empire Strikes Back»), αλλά η νέα σειρά θα εξετάζει τις πρώτες περιπέτειες του Νταρθ Βέιντερ και μάλιστα, όπως διαβάζουμε, παρουσιάζεται αναλυτικά πώς έγινε Αρχοντας των Σιθ και αποκαλύπτονται μυστικά για το φωτόσπαθό του.

Γραμμένο από τον Τσαρλς Σόουλ, φιλοτεχνημένο από τον Τζουζέπε Καμουντσόλι, η νέα σειρά θα ακολουθεί τα γεγονότα που ακολούθησαν το «Revenge of the Sith» και την επική μεταμόρφωση του Ανακιν Σκαϊγουόκερ σε Ντερθ Βέιντερ.

Θυμηθείτε κι αυτό: Εχετε ακούσει την κανονική φωνή του Darth Vader;

darth vader comic 607 2

«Στο μυαλό μου η σειρά ονομάζεται "Vader: Year One" εξομολογείται ο Σόουλ στο StarWars.com. «Με την τελευταία πράξη του "Revenge of the Sith" ξεκινούν όλα για αυτόν. Αυτή είναι η αφετηρία της πραγματικής του ιστορίας. Τουλάχιστον με την μορφή του τι σημαίνει Νταρθ Βέιντερ.»

Τι θα εμπεριέχει αυτή η αφετηρία; Θα δούμε πώς ο Βέιντερ κατασκεύασε το εμβληματικό κόκκινο φωτόσπαθό του. «Η αποστολή του να αποκτήσει το μαγικό του ξίφος θα είναι ο άξονας του πρώτου βιβλίου» αποκαλύπτει ο Σόουλ.

Υπέροχο, απλά: Αν ο Νταρθ Βέιντερ ήταν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας;

darth vader comic 607

«Ο Νταρθ Βέιντερ είναι ένας (αντι)ήρωας γεμάτος συναίσθημα, ατόφια οργή, και για να μπορέσω να τον δουλέψω έπρεπε να βυθιστώ και στη δική μου σκοτεινή πλευρά. Ποιος θα μου το έλεγε ότι είχα;» γελάει ο Σόουλ. «Ο Βέιντερ βέβαια βασανίζεται κουβαλώντας όλη αυτή την σκοτεινιά, αλλά εγώ πέρασα χάρμα και πιστεύω το ίδιο και οι αναγνώστες. Η σειρά θα μυρίζει μέταλλο - μη σας φαίνεται παράξενο, αλλά έτσι πρέπει να είναι καθώς ο χαρακτήρας πλέον είναι περισσότερο μηχανή παρά άνθρωπος».

Τίποτα δεν μας φαίνεται παράξενο. Ολα μας φαίνονται συναρπαστικά. Λίγους μήνες υπομονή, μέχρι τον Ιούνιο.

Περισσότερο Star Wars: