Buzz

Αν ο Νταρθ Βέιντερ ήταν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας;

στα 10

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Αρχοντα της Σκοτεινής Δύναμης να... ξεμένει από γάλα; Ή να βάζει σκούπα; Ή να αργεί να ξυπνήσει το πρωί; Ενας Πολωνός φωτογράφος φαντάστηκε (και απαθανάτισε) πώς θα ήταν η καθημερινότητα του Νταρθ Βέιντερ...

Αν ο Νταρθ Βέιντερ ήταν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας;

Ο εμβληματικός άρχοντας των Σιθ, η ηγετική φιγούρα της σκοτεινής πλευράς της Δύναμης, ο μαυροντυμένος sci-fi σαμουράι των «Star Wars» είναι πολλά πράγματα. Συνηθισμένος, δεν είναι. Ούτε καθημερινός. Ούτε άνθρωπος. Ομως, οι φανατικοί του πιο διάσημου κινηματογραφικού saga φαίνεται πώς έχουν κέφι, έμπνευση και πολύ χρόνο στη διάθεσή τους.

Με όλο τον πλανήτη σε αντίστροφη πλέον μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Star Wars: The Force Awakens» (24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, για εμάς - λίγο νωρίτερα, 18 Δεκεμβρίου για την Αμερική) ένας Πολωνός φωτογράφος αποφασίζει να μας διασκεδάσει με το εναλλακτικό όραμά του για τον «αγαπημένο κακό» της ιστορίας του σινεμά.

Δείτε επίσης: Αν ο Ντερθ Βέιντερ έπαιρνε το λεωφορείο!

daily life darth vader 607 7

Ο Πάουελ Κάντιτς εμπεύστηκε το «Τhe Daily Life of Darth Vader», μία σειρά από χιουμοριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον Νταρθ Βέιντερ ως καθημερινό άνθρωπο, γείτονα, συνάδελφο, πελάτη του γειτονικού σου σούπερ μάρκετ.

«Ποτέ δε σκεφτόμαστε τους ήρωες των ταινιών ως κανονικούς, συνηθισμένους ανθρώπους. Κι όμως είναι. Μπορεί να έχουν, προφανώς, διαφορετικούς στόχους στη ζωή, αλλά είναι άνθρωποι. Κι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ πηγαίνει στην τουαλέτα. Κι ο Τζον Ντο του «Se7en» έχει πλύνει πιάτα. Οπότε κι ο Νταρθ Βέιντερ πρέπει κάποτε να ψωνίσει...» δηλώνει ο Κάντιτς, χιουμοριστικά.

Χαζέψτε και διασκεδάστε λοιπόν με την καθημερινότητα του Νταρθ Βέιντερ. Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του TookAPic.

Διαβάστε επίσης:

daily life darth vader 607 1

daily life darth vader 607 2

daily life darth vader 607 3

daily life darth vader 607 4

daily life darth vader 607 5

daily life darth vader 607 8

daily life darth vader 607 6

daily life darth vader 607 9

daily life darth vader 607 10

daily life darth vader 607 11