Buzz

«Θα μείνω μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου!» Μοιραίος ρομαντισμός στο αποκλειστικό teaser του «Cold War» του Πάβελ Παβλικόφσκι

στα 10

Νότες ερωτικές και παθιασμένες, στο teaser του «Cold War» που θα δείτε αποκλειστικά στο Flix, με λίγα δάκρυα, πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

Flix Team
«Θα μείνω μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου!» Μοιραίος ρομαντισμός στο αποκλειστικό teaser του «Cold War» του Πάβελ Παβλικόφσκι

Γυρισμένη για μια ακόμη φορά σε ασπρόμαυρο, αφιερωμένη στους γονείς του, το «Cold War» του Πάβελ Παβλικόφσκι είναι αναμφίβολα μια ταινία προσωπική.

Στη μεταπολεμική Πολωνία, η Ζούλα επιλέγεται για τη φωνή της σε μια χορωδία παραδοσιακής μουσικής που γρήγορα θα γίνει όργανο για την διάδοση των ιδανικών του κομμουνισμού. Εκεί θα γνωρίσει τον Βίκτορ, έναν μποέμ πιανίστα που την ξεχωρίζει αμέσως για το ταλέντο και το ταμπεραμέντο της και θα τον ερωτευτεί παράφορα. Το ίδιο κι αυτός.

Διαβάστε ακόμη: Πάβελ Παβλικόφσκι | Μια μικρή ιστορία για να αντιληφθούμε καλύτερα τη μεγάλη

Οταν όμως ο Βίκτορ αυτομολήσει στη Δύση, η Ζούλα θα μείνει πίσω κι όταν αποφασίσει να τον βρει στο Παρίσι θα ανακαλύψει ότι η καινούρια της ζωή δεν είναι αυτή που ήλπιζε να είναι. Κι έτσι πρώτη αυτή θα επιστρέψει στην Πολωνία, χωρίς εκείνον, σε μια αλληλουχία διαδρομών μέσα και έξω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα που θα σημαδευτούν ανεξίτηλα από το παράδοξο της σχέσης τους - μιας σχέσης παράφορου πάθους, ζήλειας, περιφρόνησης και μιας αγάπης που μοιάζει να μην μπορεί να ριζώσει πουθενά.

Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας από την πρώτη της προβολή στο φεστιβάλ των Καννών

Cold War 607

Ο «Ψυχρός Πόλεμος» («Cold War») του Πάβελ Παβλικόφσκι θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου από τη Strada Films. Ως τότε, απολαύστε 30 δευτερόλεπτα μαγικής μελαγχολίας στο teaser παρακάτω.

Cold War (teaser GR) from flix.gr on Vimeo.