Buzz

City Drive-In στο Λυκαβηττό με «Grease» και «Παράσιτα»

στα 10

Τα Drive-In (σε οποιαδήποτε μορφή, φεστιβάλ, event ή μόνιμης «αίθουσας») συνεχίζουν να πληθαίνουν με το City Drive-In που θα κατοικοεδρεύσει όλο τον Ιούνιο στο Λυκαβηττό.

Flix Team
City Drive-In στο Λυκαβηττό με «Grease» και «Παράσιτα»

Την ώρα που τα θερινά προσπαθούν να ορθοποδήσουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες λόγω υγειονομικής κρίσης και «κακού καιρού», οι ανακοινώσεις για τα Drive-In που εμφανίζονται προσεχώς ανά την Ελλάδα πληθαίνουν, με τελευταία προσθήκη το City Drive-In στον Λυκαβηττό.

Διαβάστε αναλυτικά: Με πληρότητα 70%, χωρίς μείωση τιμής εισιτηρίου και χωρίς διάλειμμα ανοίγουν τα θερινά σινεμά | O Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ενωσης Αιθουσαρχών Κινηματογραφιστών, Λάμπρος Μαριόλης μιλάει στο Flix για τον τρόπο που θα πάμε φέτος θερινό, τα αιτήματα του κλάδου, αλλά και για τα παράνομα «σινεμά» που φυτρώνουν από το πουθενά.

Με ταινίες, συναυλίες, stand up comedy shows και πάρτι, το «City Drive-In» ξεκινάει στις 5 Ιουνίου με μια συνεργασία με τα Hideout Events για να παρουσιάσουν το πρώτο «Drive-in party της Ελλάδας στο Λυκαβηττό», ενώ το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου θα προβληθούν back to back του «Grease» και τα «Παράσιτα» σε μια απροσδόκητη μείξη κινηματογραφικών ειδών και εποχών.

Διαβάστε περισσότερα στο event του City Drive-In στο Facebook.



Διαβάστε ακόμη: Πάμε σινεμά στο ντράιβ-ιν;