Buzz

Το Cine Καλησπερίτης κρατάει το καλοκαίρι (λίγο ακόμη) ζωντανό

στα 10

Με αναμνήσεις από ένα καλοκαίρι γεμάτο συγκινήσεις υποδέχεται το φθινόπωρο το Cine Καλησπερίτης της Κιμώλου, ανανενώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Flix Team
Το Cine Καλησπερίτης κρατάει το καλοκαίρι (λίγο ακόμη) ζωντανό

Το φετινό καλοκαίρι στην Κίμωλο ήταν μια υπόθεση κινηματογραφική.

Εκτός από τη συνεργασία του με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κιμώλου, το Cine Καλησπερίτης δικαίωσε τη φήμη του ως το πιο όμορφο θερινό των Κυκλάδων, με προβολές στις πιο αναπάντεχες, πανέμορφες παραλίες του νησιού και με την παρουσία καλεσμένων, ανάμεσά τους ο Τάσος Μπουλμέτης, ο Νίκος Περάκης, η Κατερίνα Μπέη. Από το «Σινεμά ο Παράδεισος» μέχρι το «Συνοικία το Ονειρο» και από την «Πολίτικη Κουζίνα» μέχρι την «Ευτυχία», το Cine Καλησπερίτης συνεχίζει για ένατη χρονιά και συνεχίζει δείχνοντας το σωστό δρόμο για τα αυτοσχέδια θερινά στα νησία της Ελλάδας.

cine καλησπερίτης

cine καλησπερίτης

cine καλησπερίτης

Με τα λόγια των Κιμωλιστών: Το θερινό υπαίθριο σινεμά «CineΚαλησπερίτης» χάρισε αξέχαστες βραδιές στους σινεφίλ, το φετινό καλοκαίρι κάτω από τον έναστρο ουρανό της Κιμώλου. Μια ανάσα από την θάλασσα με το βραδυνό αεράκι να αγγίζει τις καρδιές των σινεφίλ που τον ακολουθούν εννέα χρόνια τώρα. Μια έκρηξη από χρώματα του μενεξεδένιου δειλινού με κάθε λογής αρώματα διάσπαρτα να τυλίγουν τις αισθήσεις κάτω από το φως του φεγγαριού, μες στην Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα και τις αρμύρες της Κιμώλου! Εκεί λάμπει το άστρο του CineΚαλησπερίτη! Σκορπά συγκίνηση και οι φίλοι του το αποχαιρετούν κάθε φορά με τη μαγευτική παλέτα χρωμάτων του CineΚαλησπερίτη να αποτυπώνει ανεξίτηλες εικόνες στο νου και στην ψυχή.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι του Cine Kαλησπερίτη:

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Cine.Καλησπερίτης στο επίσημο site των Κιμωλιστών και στη σελίδα των Κιμωλιστών στο Facebook.

cine καλησπερίτης