Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Φεστιβάλ της Κιμώλου δίνει ραντεβού για του χρόνου

στα 10

Ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κιμώλου με την απονομή των βραβείων και λίγη ακόμη θάλασσα.

Flix Team
Το Φεστιβάλ της Κιμώλου δίνει ραντεβού για του χρόνου

Ενα από τα πιο ζηλευτά φεστιβάλ από αυτά που γίνονται στα νησιά της Ελλάδας κάθε καλοκαίρι, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κιμώλου έριξε αυλαία μετά από μια εβδομάδα προβολών στα πιο αναπάντεχα μέρη του κυκλαδίτικου νησιού.

kiff

Η κριτική επιτροπή που φέτος αποτελούνταν από την Πρόεδρο Μπερναντέτ Ικοβιτς (υπέθυνη sponsoring για την Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών) και μέλη τους Φραντζέσκα Μπαρτελίνι (ηθοποιός και σκηνοθέτης από την Ιταλία), Αλίνα Μανολάτσε (σκηνοθέτης από τη Ρουμανία), Γιώργο Πυρπασόπουλο (ηθοποιός και σκηνοθέτης από την Ελλάδα) και Αριστοτέλη Μεταξά (Διευθυντής Φωτογραφίας και μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ από την Ελλάδα) απένειμε τα βραβεία του Φεστιβάλ.

inner glow The Inner Glow

Redemption of Rogue Redemption of a Rogue

Το Golden Tree Award για την καλύτερη ταινία απονεμήθηκε στο «The Inner Glow» του Λουίς Αλεχάντρο Ροντρίγκεζ από τη Βενεζουέλα και το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στον Φίλιπ Ντόχερτι για το «Redemption of a Rogue» από την Ιρλανδία.

kiff Η κριτική επιτροπή του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κιμώλου στο επίσημο site του και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

κίμωλος 2021