Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Creature Comforts - Merry Christmas Everybody

BUZZ 24 DEC  /  Flix Team

Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μαζί μια μικρού μήκους με επίκαιρη -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θεματικη! Σήμερα, ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο από την αγαπημένη σειρά του Νικ Παρκ.

To « Creature Comforts» δεν είναι τίποτα λιγότερο από υπέροχη, κλασική βρετανική τηλεόραση και το «Merry Christmas Everybody», ένα από τα καλύτερα επεισόδια του, που προβλήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου toy 2005 και φυσικά έχει χριστουγεννιάτικη θεματική.

creature comforts Merry Christmas Everybody 607

Στο κλασικό μοτίβο της σειράς, τα ζώα, κατοικίδια ή μη, μιλούν με βρετανική προφορά για τα δικά τους προβλήματα, ανησυχίες και χαρές, που αυτή τη φορά περιστρέφονται γύρω από τις γιορτές. Πως τα χάμστερ αντιμετωπίζουν την δυσπεψία; Τι γίνεται όταν κάποιος κυνηγήσει μια πέρδικα από την αχλαδιά της; Πως τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους οι νυχτερίδες; Και γιατί τα κόργκι βρίσκουν τα Χριστούγεννα, αφόρητα συναισθηματικά; Ολες οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Περισσότερα Χριστούγεννα, μικρού μήκους


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.