Buzz

Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Come Together

στα 10

Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μαζί μια μικρού μήκους με επίκαιρη -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θεματικη! Σήμερα, κάνουμε Χριστούγεννα σε ένα τρένο που διασχίζει μέσα σε λίγα λεπτά, όλη τη winter wonderland του κόσμου του Γουές Αντερσον.

Flix Team
Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Come Together

Ναι μπορεί το «Come Together» να έγινε με την χρηματοδότηση (και τη γκαρνταρόμπα ίσως) μιας αλυσίδας ρούχων, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο μια ταινία του Γουές Αντερσον. Επιβιβαστείτε στο -φυσικά υπέροχο- τρένο του, σε μια διαδρομή που λόγω της κακοκαιρίας, θα αναγκαστεί θα παραταθεί για πολλές ώρες αναγκάζοντας τους επιβάτες του να κάνουν χριστούγεννα στις γραμμές.

come together wes anderson 607

Και αντίθετα από όλες τις προβλέψεις στον κόσμο του Γουές Αντερσον, φυσικά και μπορούν να είναι χρωματιστά και υπέροχα. Κάτι που μας κάνει να σκεφτούμε πως μια μεγάλου μήκους χριστουγεννιάτικη ταινία από τον Αντερσον είναι κάτι που ήδη έχει αργήσει περισσότερο απ΄όσο έπρεπε.


Περισσότερα Χριστούγεννα, μικρού μήκους
Santa Is a Psychedelic Mushroom
Gasman
Le Noël du Poilu


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020