Buzz

Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Treevenge

στα 10

Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μαζί μια μικρού μήκους με επίκαιρη -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θεματικη! Σήμερα, μια εξωφρενική ταινία τρόμου στην οποία, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, παίρνουν εκδίκηση για την ετήσια γενοκτονία τους!

Flix Team
Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Treevenge

Σκηνοθετημένο από τον Τζέισον Αϊζενερ, του «Hobo With a Shotgun», το «Treevenge» μοιάζει φτιαγμένο για όλους εκείνους που δεν απολαμβάνουν την (με το ζόρι) θαλπωρή και την (εξαναγκασμένη) χαρά των Χριστουγέννων, αλλά και για όσους προτιμούν από κάποιον άλλον άνθρωπο, να αγκαλιάζουν ένα δέντρο.

treevenge 607

Σε αυτό το εξωφρενικό μικρού μήκους, βραβευμένο σε μια σειρά φεστιβάλ από το Sundance, ως το Fantasia, τα δέντρα σε αγκαλιάζουν κι αυτά με τη σειρά τους, αλλα λίγο πιο σφιχτά απ΄όσο θα ήθελες ή απ΄ όσο θα μπορούσες να αντέξεις.

treevenge 607

Και το κόκκινο αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ως ένα από τα χρώματα των Χριστουγέννων, μόνο που αυτή τη φορά, είναι το αίμα των αθώων οικογενειών -και των κατοικιδιων τους- που βάφει τις γιορτές. Δείτε το με χαμόγελο στο βίντεο!


Περισσότερα Χριστούγεννα, μικρού μήκους
Santa Is a Psychedelic Mushroom
Gasman
Le Noël du Poilu
Come Together
Lights


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020