Buzz

Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Dear Satan

στα 10

Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μαζί μια μικρού μήκους με επίκαιρη -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θεματικη! Σήμερα, ακόμη και η καρδιά του Σατανά μπορεί να λυγίσει, σε αυτή την απολαυστική animated ταινία που αφηγείται ο Πάτρικ Στιούαρτ.

Flix Team
Χριστούγεννα, μικρού μήκους: Dear Satan

Κάθε μικρό κορίτσι που δεν έχει ακόμη κατακτήσει την τέχνη της ορθογραφίας, δικαιούται να κάνει ένα λάθος. Πόσο μάλλον όταν το «Santa» και το «Satan» είναι τόσο κοντινά. Και κάπως έτσι η μικρή ηρωίδα της απολαυστικής μικρού μήκους των Αλεξ Μπίνγκαμ, Κόνραντ Σουάνστον και Μπεν Γουάιτ καταλήγει να στέλνει το γράμμα της στον Αγιο Βασίλη αντί για τον Βόρειο Πόλο, κατευθείαν στην κόλαση.

dear satan 607

Κι εκεί, κάτι στην καρδιά του αφεντικού της κόλασης θα ραγίσει κι ο άρχων του σκότους θα ανακαλύψει αισθήματα που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έχει. Και τα πράγματα -και μαζί τα Χριστούγεννα- θα πάρουν μια εντελώς αναπάντεχη τροπή.

dear satan 607

Καθίστε αναπαυτικά, φτιάξτε ένα τοστάκι με νυχτερίδα κι αφήστε τον Πάτρικ Στιούαρτ να σας διηγηθεί αυτή την διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία στο βίντεο.

Περισσότερα Χριστούγεννα, μικρού μήκους


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020