Buzz

Χριστούγεννα, μικρού μήκους: The Bloody Olive

στα 10

Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μαζί μια μικρού μήκους με επίκαιρη -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θεματικη! Σήμερα ανακαλύπτουμε πόσα εγκλήματα -και πόσες ανατροπές- χωράνε σε μια παραμονή Χριστουγέννων κι ένα κωμικό φιλμ νουάρ.

Flix Team
Χριστούγεννα, μικρού μήκους: The Bloody Olive

Σχεδόν τόσα χολιγουντιανά κλισέ, όσες μπάλες σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιέχει αυτό το απολαυστικό μικρού μήκους του βέλγου Βίνσεντ Μπαλ, που πατά πάνω στις συμβάσεις του φιλμ νουάρ για να φτιάξει ένα ταινιάκι που δεν σταματά να σε εκπλήσσει ως το τέλος.

The Bloody Olive 607

Ολα ξεκινούν όταν την παραμονή των Χριστουγέννων, το κουδούνι του Βέρνερ και της Μιλέν θα χτυπήσει και στην πόρτα θα είναι ο συνεταιρός τους Σαμ, που εκτός από μια Veuve Cliquot, θα φέρει μαζί του και μια βαριά κατηγορία: Ο Βέρνερ καταχράται χρήματα από την εταιρία και δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει στην αστυνομία. Μόνο που ο Βέρνερ δεν πρόκειται να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί και, τι έκπληξη, στην τσέπη του έχει ένα πιστόλι.

The Bloody Olive 607

Κι από εκεί θα ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι ανατροπών και προδοσίας, το οποίο είναι τόσο εξωφρενικό που θα φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας!

Περισσότερα Χριστούγεννα, μικρού μήκους


Flix Best of 2020: Η χρονιά (που δεν ήταν μόνο) covid. Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2020