Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα είναι ο Μπομπ Ντίλαν του Τζέιμς Μάνγκολντ

στα 10

Στην δεύτερη μουσική βιογραφία του σκηνοθέτη του «Walk the Line» (και του «Wolverine»), ο νεαρός ηθοποιός θα διευρύνει την γκάμα του.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα είναι ο Μπομπ Ντίλαν του Τζέιμς Μάνγκολντ

Το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει βεβαίως με το αν ο Τίμοθι θα δοκιμάσει να τραγουδήσει τα τραγούδια του Μπομπ Ντίλαν, όπως έκαναν οι Χοακίν Φίνξ κια η Ρις Γουίδερσπουν με αυτά του Τζόνι και της Κάρτερ Κας στο «Walk the Line», αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει εντατικά μαθήματα κιθάρας για τις ανάγκες του ρόλου.

Δείτε ακόμη: H Γκρέτα Γκέργουιγκ θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ με tap dancing

bob dylan 607 O Μπομπ Ντίλαν στο Newport Folk Festival

Ο τίτλος (εργασίας προς το παρόν) του φιλμ είναι «Going Electric» αφού θα καταγράφει την στιγμή στο χρόνο που ο Μπομπ Ντίλαν θέλησε να αφήσει πίσω τον φολκ ήχο και να προχωρήσει σε μια πιο ροκ κατεύθυνση. Εχοντας ήδη καθιερωθεί ως μια σπουδαία μορφή του φολκ, το 1965 στο Newport Folk Festival χρησιμοποίησε ενισχυτές και ηλεκτρικά όργανα για πρώτη φορά και αντιμετωπίστηκε με έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό.

Ο Μάνγκολντ προετοιμάζει το φιλμ για λογαριασμό της Fox searchlight και ο ίδιος ο Ντίλαν εμπλέκεται ενεργά σε κάθε στάδιο της παραγωγής δίνοντας την ευλογία του στην ταινία.

Δείτε επίσης: Αν δεν τα καταφέρει ως Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα στραφεί στο (καλλιτεχνικό) πορνό