Buzz

Ο Μπραντ Πιτ είναι ο μεγαλύτερος φαν του βρετανικού ριάλιτι «The Great Pottery Throw Down»

στα 10

Εχει δει όλες τις σεζόν, ξέρει τους παίκτες απ' έξω και κάνει και κεραμική!

Ο Μπραντ Πιτ είναι ο μεγαλύτερος φαν του βρετανικού ριάλιτι «The Great Pottery Throw Down»

Ο Μπραντ Πιτ, ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον κι ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι μαζεύτηκαν στο στούντιο του JOE.ie. για να προωθήσουν την νέα, πολυαναμενόμενη ταινία τους, το «Bullet Train» που βγαίνει και στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη από τη Feelgood. The video interview soon became a lovefest for British television with co-stars Brian Tyree Henry and Aaron Taylor-Johnson weighing in.

Διαβάστε ακόμη: Τελικά το «Bullet Train» είναι κωμωδία κι ο Μπραντ Πιτ απολαυστικός (δείτε το trailer)

Οπως είναι φυσικό, ο Τζο ρώτησε τους ηθοποιούς ποια είναι - εκτός του «Bullet Train» - η δική τους αγαπημένη «εκρηκτική (εννοώντας με εκρήξεις) ταινία φαντασίας». Ο Τέιλορ-Τζόνσον είπε αμέσως το «Fight Club», ο Πιτ το «Elvis» επειδή είναι μια «μουσική έκρηξη», ο Χένρι άλλαξε τις ισορροπίες αναφέροντας το εκπληκτικό βρετανικό παιχνίδι ριάλιτι «The Great British Bake-off», κυρίως για τα σουφλέ που εκρήγνυνται. Κι εκεί, ο Μπραντ Πιτ, με μάτια που λάμπουν από ενθουσιασμό, πήρε μπροστά.

the great pottery throw down

«Αν το πάμε έτσι, εγώ θα πω το "The Great Pottery Throw Down,» είπε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στο αντίστοιχο βρετανικό τηλεοπτικό παιχνίδι κεραμικής όπου, σε κάθε σεζόν, δέκα ερασιτέχνες κεραμίστες διαγωνίζονται για τον τίτλο του Top Potter. Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή, με τον ενθουσιασμένο Μπραντ Πιτ να μην μπορεί να σταματήσει να μιλάει για το σόου. Δείτε, όμως, και το ποστ του «The Great Pottery Throw Down», που κεφαλαιοποιεί την απρόσμενη δημοσιότητα με τον πιο χαριτωμένο τρόπο. «Ο πρώτος κανόνας του Κλαμπ Κεραμικής είναι ότι πρέπει να μιλάς για την κεραμική.»