Buzz

Ο Τένοτς Ουέρτα επιβεβαίωσε πως ο Ναμόρ στο «Black Panther: Wakanda Forever» είναι μεταλλαγμένος

στα 10

Σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού Empire για την ταινία, οι συντελεστές της αποκάλυψαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον νέο κακό της.

Ο Τένοτς Ουέρτα επιβεβαίωσε πως ο Ναμόρ στο «Black Panther: Wakanda Forever» είναι μεταλλαγμένος

Το «Black Panther: Wakanda Forever» θα είναι η ταινία η οποία θα παραδώσει την σκυτάλη σε έναν νέο Black Panther μετά τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν το 2020, ενώ ταυτόχρονα θα τιμά και την κληρονομιά του αδικοχαμένου ηθοποιού. Και για να το κάνει αυτό ο σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Κούγκλερ αποφάσισε πως χρειάζονταν έναν εμβληματικό κακό για την ταινία τον οποίο ο Τ’Τσάλα είχε αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές στα κόμικς της Marvel, τον Ναμόρ, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση την δεκαετία του ’30.

Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού Empire για την ταινία, αναφέρει πως η εκδοχή του Ναμόρ του MCU θα διαφέρει κάπως από εκείνη των κόμικς. Σύμφωνα τον Κούγκλερ, ο Ναμόρ είναι και πάλι βασιλιάς ενός υποθαλάσσιου πολιτισμού όχι όμως της Ατλαντίδας, όπως είναι στα κόμικς αλλά των Ταλόκαν, έναν πολιτισμό που συνδέεται περισσότερο με του Αζτέκους. ««Η αντίθεση μεταξύ του T'Challa και του Namor – των χαρακτήρων τους και των εθνών τους – ξεπηδά μέσα από τις σελίδες [των κόμικς]. Είναι ένας ονειρικός κακός», περιέγραψε ο Κούγκλερ.

Διαβάστε ακόμα: Everything's gonna be alright στο πρώτο επικά μελαγχολικό τρέιλερ του «Black Panther: Wakanda Forever»

namor wakanda forever

Ισως το πιο σημαντικό, ο Τένοτς Ουέρτα, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Ναμόρ, ισχυρίστηκε ότι, όπως στα κόμικς, ο Ναμόρ είναι μεταλλαγμένος, δίνοντας έτσι ένα μικρό υπονοούμενο για τη διασταύρωση των X-Men στο MCU κάποια στιγμή. Ο ηθοποιός εξήγησε επίσης τη μετατόπιση της ταινίας από την Ατλαντίδα στο Ταλόκαν. «Μπορούσαμε να πάρουμε την Ατλαντίδα από τον ελληνικό μύθο ή να προσαρμόσουμε έναν πραγματικό πολιτισμό», εξήγησε ο Ουέρτα. Στο «Wakanda Forever» ο Ναμόρ αναδύεται από τον ωκεανό λόγω της απόφασης του Τ’Τσάλα να αποκαλύψει τη Γουακάντα στον υπόλοιπο κόσμο στο τέλος του «Black Panther». «Αυτή η απόφαση θέτει το Ταλόκαν σε κίνδυνο και πρέπει να αναλάβει δράση για να προστατευτεί», συνέχισε ο Ουέρτα.

Η ταινία «Black Panther: Wakanda Forever», η οποία σηματοδοτεί και το τέλος της Τέταρτης Φάσης του MCU, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022.

empire wakanda forever