Buzz

Everything's gonna be alright στο πρώτο επικά μελαγχολικό τρέιλερ του «Black Panther: Wakanda Forever»

στα 10

Η ταινία, η οποία θα σημάνει και το τέλος της Τέταρτης Φάσης του MCU, τιμά με τον δικό της τρόπο τη μνήμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Everything's gonna be alright στο πρώτο επικά μελαγχολικό τρέιλερ του «Black Panther: Wakanda Forever»

Ολος ο κόσμος πάγωσε με την είδηση του θανάτου του Τσάντγουικ Μπόουζμαν το 2020. O Μπόουζμαν βρισκόταν ήδη στο απόγειο μιας εξαιρετικής καριέρας, με την τελευταία του υποψήφια για Οσκαρ ερμηνεία στο «Ma Rainey’s Black Bottom» να είχε θεωρηθεί από αρκετούς ως η καλύτερή του. Αλλά οι περισσότεροι περίμεναν να τον ξαναδούν στον ρόλο του Τ’Τσάλα στο σίκουελ του «Black Panther», με τίτλο «Wakanda Forever».

Η Marvel, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει πως δεν θα γίνει recast στον ρόλο του Μπόουζμαν, προσπάθησε με το σίκουελ να απότισει τον δικό της φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό και ταυτόχρονα να παραδώσει την σκυτάλη σε έναν νέο Black Panther. Και το Σάββατο που μας πέρασε, στην επίσημη παρουσίαση της Marvel στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο, πήραμε επιτέλους την πρώτη μας γεύση από το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Διαβάστε ακόμα: Η Μικέλα Κόελ στο καστ του «Black Panther: Wakanda Forever»

black panther wakanda forever

Το τρέιλερ μας γνωρίζει τον Τένοτς Ουέρτα στον ρόλο του Πρίγκιπα Ναμόρ από το Βασίλειο της Ατλαντίδας, ως τον κακό της ταινίας, καθώς οι φαίνεται πως η Γουακάντα ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ατλαντίδα. Στα κόμικς ο Ναμόρ ήταν ο πρώτος μεταλλαγμένος και είναι ο πρώτος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τη Marvel, μαζί την ξαδέρφη του Ναμόρα.

Επίσης η ταινία θα μας συστήσει και μια νέα υπερηρωίδα, την Ρίρι Γουίλιαμς (Ντομινίκ Θορν) η οποία αργότερα θα αποκτήσει και δική της σειρά στο Disney+ με τίτλο «Ironheart».

Στο «Black Panther: Wakanda Forever», το οποίο θα σημάνει και το τέλος της Τέταρτης Φάσης του MCU, πρωταγωνιστούν οι Λιτίσια Ράιτ, Ντανάι Γκουρίρα, Αντζελα Μπάσετ, Μικέλα Κόελ, Γουίνστον Ντιούκ, Μάρτιν Φρίμαν και Λουπίτα Νιόνγκ’ο και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022.