Buzz

Η Μικέλα Κόελ στο καστ του «Black Panther: Wakanda Forever»

στα 10

H πολυβραβευμένη δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «I May Destroy You» σε ρόλο έκπληξη στο σίκουελ του «Black Panther».

Η Μικέλα Κόελ στο καστ του «Black Panther: Wakanda Forever»

Ο Ράιαν Κούντερ θα υπογράψει τη συνέχεια του εμβληματικού blockbuster, που καθιέρωσε και κινηματογραφικά τον πρώτο μαύρο υπερήρωα της Marvel. Ομως, ναι, δυστυχώς η ιστορία του «Black Panther» θα συνεχιστεί, χωρίς τον πρωταγωνιστή της, καθώς τον Αύγουστο του 2020, ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν πέθανε στα 43 του χρόνια - ακριβώς πάνω στο απόγειο της φήμης του.

Το υπόλοιπο καστ (από τον Ντάνιελ Καλούγια και την Λουπίτα Νιόνγκ'ο, μέχρι την Αντζελα Μπάσετ) αναμένεται να δώσει το παρόν, ενώ σήμερα μαθαίνουμε και για μία ακόμα ηθοποιό που υπέγραψε σε... ρόλο έκπληξη! Την Μικέλα Κόελ.

i may destroy you main

Η Κόελ («Chewing Gum») ήταν το πρόσωπο της χρονιάς, σε μία ομολογουμένως περίεργη χρονιά. Δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «I May Destroy You» της σειράς για την σεξουαλική κακοποίηση που γνώρισε την αποθέωση από κοινό, κριτικούς και απανταχού φεμινίστριες (η Τζέιν Φόντα δήλωσε ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της) έκλεισε για να πρωταγωνιστήσει στο «Black Panther: Wakanda Forever».

i may destroy you

Κανείς δεν ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόλο που θα υποδυθεί, το μέγεθος και τη σημασία του στην ιστορία.

Θα περιμένουμε - όσο περιμένουμε και την απονομή των βραβείων ΕΜΜΥ 2021 τον Σεπτέμβριο, όπου το «I May Destroy You» διεδκικεί 9 υποψηφιότητες - 3 για την Κόελ προσωπικά (σκηνοθεσίας, σεναρίου και Α' Γυναικείου ρόλου).

Τα γυρίσματα του «Black Panther: Wakanda Forever» έχουν ξεκινήσει στα Pinewood Studios της Ατλάντα και η πρεμιέρα του υπολογίζεται για τις 8 Ιουλίου του 2022.

Διαβάστε περισσότερα: