Φεστιβάλ / Βραβεία

To Athens Open Air Film Festival επιστρέφει!

στα 10

Με αφίσα που μυρίζει θάλασσα και υπόσχεση για δράσεις που θα ανατρέψουν την περίεργη αίσθηση του φετινού καλοκαιριού επιστρέφει το Athens Open Air Film Festival.

Flix Team
To Athens Open Air Film Festival επιστρέφει!

Παρά τις συνθήκες που απαιτούν προσαρμογή και... αποστάσεις, το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει όπως είχε υποσχεθεί και παρουσιάζει την αφίσα του, κρατώντας ακόμη για λίγο κλειστά τα χαρτιά του για το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο σε όλες τις γωνιές της πόλης.

«Δηλώνουμε το ελπιδοφόρο «παρών» σε αυτή την πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε και υποσχόμαστε αξ«έχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, δωρεάν για το κοινό: Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, μετατρέπουμε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και προετοιμάζουμε εντυπωσιακές drive-in προβολές, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία, επιφυλάσσοντας στο κοινό θρυλικές και ιδιαίτερα αγαπητές του ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Λουκάς Κατσίκας, Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και του Athens Open Air Film Festival μιλάει στο Flix για την επόμενη μέρα στο ελληνικό σινεμά

aoffa poster

Η αφίσα του Athens Open Air Film Festival είναι σχεδιασμένη από τον μόνιμο συνεργάτη του Φεστιβάλ και των Νυχτών Πρεμιέρας, Βασιλη Μέξη, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή πάνω στη... λεωφόρο της δόξας.

«Ξεκινώντας από το 2010, η Αθήνα μεταμορφώνεται κάθε καλοκαίρι σε θερινό σινεμά μέσα από τις προβολές του Athens Open Air Film Festival. Διανύοντας μία πορεία που φέτος μετράει 10 χρόνια, το Φεστιβάλ κάνει τη στάση του στη δική του ¨Λεωφόρο της Δόξας¨. Εκεί ¨πλέκει¨ έναν ψάθινο αστερία και έτσι το Athens Open Air Film Festival αποκτά το δικό του χρυσό αστέρι στον ανοιχτό ουρανό της πόλης».


Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Athens Open Air Film Festival και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, επισκέπτεστε τα site του cinemagazine.gr, του aiff.gr και του aoaff.gr και στις σχετικές σελίδες στα social media: Facebook AIFF, Instagram, Twitter.