Ο Ρεπουμπλικάνος Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιτίθεται στον Τραμπ και ορκίζεται πίστη στον Τζο Μπάιντεν

BUZZ 11 JAN  /  Μανώλης Κρανάκης

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ορκίστηκε πίστη στον Τζο Μπάιντεν και χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον χειρότερο πρόεδρο της ιστορίας των ΗΠΑ.

«Ο πρόεδρος Τραμπ ενορχήστρωσε ένα πραξικόπημα με ψέματα. Ο πατέρας μου και οι συμπατριώτες καθοδηγήθηκαν με αντίστοιχα ψέματα. Θέλησε να ανατρέψει τα αποτελέσματα των δίκαιων εκλογών. Ο Τραμπ είναι ένας αποτυχημένος ηγέτης. Η ιστορία θα τον γράψει ως τον χειρότερο πρόεδρο που υπήρξε. Το καλό είναι πως σύντομα θα είναι τόσο πολύ εκτός κλίματος όσο ένα παλιό tweet. Πατριωτισμός σημαίνει να υποστηρίζεις την πατρίδα, όχι να υποστηρίζεις τον πρόεδρό σου. Η Αμερική θα επιστρέψει από το σκοτάδι και θα λάμψει ξανά».

Με αυτά τα λόγια, ένας πραγματικά οργισμένος Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ θέλησε να σχολιάσει τα τραγικά γεγονότα στο Αμερικανικό Καπιτώλιο, συγκρίνοντας την επίθεση με τη «Νύχτα των Κρυστάλλων» το 1938 κατά των Εβραίων στη ναζιστική Γερμανία. Πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο Σβαρτζενέγκερ επιστράτευσε μέχρι και τον Κόναν τον Βάρβαρο προκειμένου να κάνει σαφές πως ο Τραμπ ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ και πως όλες οι ελπίδες βρίσκονται πλέον στον Τζο Μπάιντεν και την επικείμενη διακυβέρνησή του

Δείτε ακόμη: Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν κάνει βήμα χωρίς τη Γουίσκι και τη Λούλου


Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ ζητά την παραίτηση, διαπόμπευση, καταδίκη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.