Buzz

Το Χόλιγουντ ζητά την παραίτηση, διαπόμπευση, καταδίκη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Μια «τρομοκρατική» επίθεση, μια «πραξικοπιματική απόπειρα» με θύματα, είναι το κύκνειο πολιτικό άσμα του Προέδρου των Η.Π.Α.

Το Χόλιγουντ ζητά την παραίτηση, διαπόμπευση, καταδίκη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Οι χθεσινές σκηνές από τη Γουόσινγκτον έμοιαζαν με κακογραμμένο θρίλερ δράσης. Οπλισμένοι οπαδοί του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο στη διάρκεια συνεδρίασης του Κογκρέσου, απαιτώντας, με την παρότρυνση του Προέδρου (για πραξικόπημα, άλλωστε, μιλούν τα media), τη μη επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς, τραυματίες, υλικές καταστροφές και μια ανεξάντλητη αίσθηση ντροπής για μια δημοκρατική χώρα.

Δείτε ακόμη: Οι διάσημοι της Αμερικής ψήφισαν - και το έκαναν θέμα

τραμπ 607

Από τον Σάσα Μπάρον Κόεν που καλεί το Twitter και τους υπόλοιπους κολοσσούς των social media ν' απαγορεύσουν στον Πρόεδρο Τραμπ την πρόσβαση (το Twitter ήδη το εφάρμοσε για 12 ημέρες), μέχρι τον Τζέιμς Μάνγκολντ που ζήτησε μποϋκοτάζ στο Fox, το ρεπουμπλικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ενημέρωσης, ως υπεύθυνο για την πρόκληση της επίθεσης, οι άνθρωποι του αμερικανικού entertainment - όπως, φυσικά κι ο επερχόμενος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν - αντιδρούν, προσπαθώντας, ταυτόχρονα, να χωνέψουν αυτό που συνέβη. Διαβάστε παρακάτω.

τραμπ 607