Buzz

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν κάνει βήμα χωρίς τη Γουίσκι και τη Λούλου

στα 10

Μάλιστα, μπορεί να τις ταΐζει μπισκότα και καρότα, ενώ μιλά για την παρακαταθήκη που άφησε ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν κάνει βήμα χωρίς τη Γουίσκι και τη Λούλου

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει κάνει τα πάντα: από το να κερδίσει τον τίτλο του Μίστερ Υφήλιος, μέχρι να κερδίσει το αξίωμα του Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, κερδίζοντας στο ενδιάμεσο τεράστια διασημότητα, περιουσία κι ένα φανατικό following. Αρα, αυτή τη στιγμή, στα 72 χρόνια του, ο Αρνι μπορεί να πει και να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε ακόμη: «Pumping Iron». Σπάνιες φωτογραφίες από την ταινία που «έχτισε» την καριέρα του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Κι αυτό που επιλέγει να κάνει, αυτή την περίοδο της πανδημίας, είναι να μιλά πολιτικά κι ανθρωπιστικά, με εκκεντρική παρέα. Ο Σβαρτσενέγκερ ζει περιορισμένος στο σπίτι του, μαζί με τη γυναίκα του, το αλογάκι του τη Γουίσκι, ένα χαριτωμένο πόνι και το γαϊδαράκο του τη Λούλου. Η Γουίσκι και η Λούλου, όπως εξηγεί ο ηθοποιός, είναι ελεύθερες να βολτάρουν στα δωμάτια και τις σκάλες και μόνο πολύ σπάνια κάνουν την τουαλέτα τους σε απρόσμενα σημεία, όπως την κουζίνα, την ώρα που μαγειρεύεται ένα αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ! Αυτές τις λεπτομέρειες μοιράστηκε ο Σβαρτσενέγκερ, μιλώντας στην εκπομπή του (επίσης περιορισμένου στο σπίτι) Τζίμι Κίμελ, ταϊζοντας τα ζωάκια του μπισκότα και καρότα, την ίδια ώρα που εξηγούσε όχι μόνο για την παρακαταθήκη σε μάσκες και αναπνευστήρες που άφησε στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας, αλλά και τη νέα πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν μαζί με τον Εντουαρντ Νόρτον. Δείτε παρακάτω.