Buzz

To «Army Baby» του Γιώργου Κορδέλα ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

στα 10

Επιστράτευση δυνάμεων για την ομάδα της νέας ταινίας του Γιώργου Κορδέλλα που επέστρεψε δυναμικά μετά το lockdown και ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της.

Flix Team
To «Army Baby» του Γιώργου Κορδέλα ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

Ο Γιάννης είναι ένας νεαρός που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στα σύνορα του Εβρου. Πρόκειται για ένα λαϊκό παιδί, που διαθέτει όλη την ξεγνοιασιά της νιότης και αντιμετωπίζει με μεγάλη ελαφρότητα τη ζωή. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το κυνήγι εφήμερων απολαύσεων και η παροιμιώδης ανευθυνότητα στις επιλογές του. Τα μεγάλα πάθη του είναι το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες. Όμως, ενώ είναι πιστός στην ομάδα του, στις σχέσεις του μοιάζει με… διάττοντα αστέρα! Ευρηματικός και τολμηρός, βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεπερνά τις συνέπειές των πράξεων του. Η ανεμελιά είναι η φιλοσοφία και ο τρόπος ζωής του. Ομως, καθώς δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες που απαιτούνται για να ροκανίσει το χρόνο της στρατιωτικής θητείας του, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω σε όλο το στρατόπεδο και ο ίδιος θα βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, όταν ο «καρπός» μιας ερωτικής περιπέτειας που είχε πριν παρουσιαστεί στον στρατό, ένα ασυνόδευτο συστημένο βρέφος 6 μηνών, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, φτάνει με… ταξί στη Μονάδα που υπηρετεί. Η ζωή του, όπως και η θητεία του από δω και μπρος, δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια!

Αυτή είναι η υπόθεση του «Army Baby», της νέας ταινίας του Γιώργου Κορδέλλα μετά το «Η Ρόζα της Σμύρνης» που είχε ξεκινήσει γυρίσματα πριν την έκρηξη της πανδημίας του Covid-19, σταμάτησε την παραγωγή της, συνέχισε μετά το lockdown και τώρα κηρύσσει επίσημη λήξη γυρισμάτων.

army baby γυρίσματα

army baby γυρίσματα

Το Flix είχε επισκεφθεί τα γυρίσματα του «Army Baby» πριν το lockdown «παγώσει» την παραγωγή και είναι ειρωνικό ότι τότε ο Γιώργος Κορδέλλας μιλούσε για τις δυσκολίες του να κάνεις μια ταινία στην Ελλάδα - έτσι κι αλλιώς - χωρίς να υπολογίζει τον «ερχομό» της υγειονομικής κρίσης.

«Υπήρξε μια καλή ιδέα, η ιδέα αυτή ήταν ένα μωρό μέσα σε ένα στρατόπεδο, και την στήσαμε μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου, τον συν-σεναριογράφο της ταινίας.» Πόσο όμως εύκολο είναι να κάνεις ταινία στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε; «Ποτέ δεν ήταν εύκολο να κάνεις ταινία στην Ελλάδα. Και αυτά τα γυρίσματα δεν είναι εύκολα γιατί υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και λεπτομέρειες. Και έχοντας ένα μωρό στο πλατό δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Και προσπαθούμε να κάνουμε τα πλάνα του όσο πιο μαζεμένα γίνεται για να συνεχίσουμε. Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός αλλά το παλεύουμε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.»

H προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου του «Army Baby» είναι η 24η Δεκεμβρίου σε διανομή της Tulip Entertainment.

army baby γυρίσματα Τάσος Παλαντζίδης, Γιώργος Κορδέλλας

army baby γυρίσματα Γεράσιμος Γεννατάς

Αrmy Baby | Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας | Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου, Γιώργος Κορδέλλας | Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής | Συμπαραγωγός: Κατερίνα Καραγιάννη | Παραγωγή: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΕ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ AE | Πρωταγωνιστούν: Iαν Στρατής, Μαρία Κωνσταντάκη, Γεράσιμος Γεννατάς, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαριέλλα Σαββίδου, Λουκάς Κυριαζής, και οι Τάσος Παλατζίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε το «Army Baby» στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

army baby γυρίσματα