Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ντεμπούτο στο Instagram με το γράμμα ενός κοριτσιού από το Αφγανιστάν

στα 10

Το γράμμα μιας έφηβης εκφράζει την αγωνία για τον τρόμο των Ταλιμπάν.

Flix Team
Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ντεμπούτο στο Instagram με το γράμμα ενός κοριτσιού από το Αφγανιστάν

Το πρώτο ποστ της Αντζελίνα Τζολί στο Instagram είναι το γράμμα ενός έφηβου κοριτσιού από το Αφγανιστάν που ενώνει τη φωνή του με τις γυναίκες της χώρας και εκφράζει την αγωνία για τα δικαιώματα των γυναικών και την οπισθοδρόμηση της χώρας.

«Αυτή είναι μια επιστολή που έστειλε μια έφηβη από το Αφγανιστάν», έγραψε η Τζολί στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Ηρθα λοιπόν στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όλων όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα ».

«Είναι αρρωστημένο να βλέπουμε τους Αφγανούς να εκτοπίζονται και πάλι από τον φόβο και την αβεβαιότητα που έχει κυριεύσει τη χώρα τους», συνεχίζει η Τζολί. «Το να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο και χρήμα, να χύσεις αίμα και να χάσεις ζωές μόνο για να φτάσεις σε αυτό, είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να κατανοήσεις», συμπληρώνει αναφερόμενη φυσικά στην Αμερική αλλά και όλες τις χώρες που ενεπλάκησαν επί μια 20ετία στην εσωτερική πολιτική της χώρας.

Διαβάστε ακόμη: «Η μόνη μου σκέψη είναι ότι τη γαμήσαμε.» Αφγανές κινηματογραφίστριες περιγράφουν τον εφιάλτη των Ταλιμπάν