Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Αμνηστία»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Αμνηστία»

To Flix εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή της «Αμνηστίας» του Μπουγιάρ Αλιμάνι που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο σινεμά Αττικον Cinemax Class.

Ενας καινούργιος νόμος επιτρέπει για πρώτη φορά την ερωτική επαφή ανάμεσα σε συζύγους στις φυλακές των Τιράνων. Η Ελσα ταξιδεύει από το μακρινό Πόγκραντετς μια φορά τον μήνα για να συναντήσει τον άντρα της στην φυλακή. Ο Σπετίμ επίσης επισκέπτεται την φυλακή για να δει την γυναίκα του. Εξω από τους τοίχους των φυλακών όμως, κυοφορείται μια άλλη ερωτική σχέση η οποία αναπτύσσεται με πρωταγωνιστές τους συζύγους που επισκέπτονται τους φυλακισμένους.

Το ντεμπούτο του Μπουγιάρ Αλιμάνι (μια αλβανοελληνική παραγωγή) έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (τμήμα Forum) για να γίνει η πρώτη αλβανική ταινία που συμμετείχε ποτέ στο Φεστιβάλ και απέσπασε το βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κινηματογραφικών Αιθουσών Τέχνης.

Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο σκηνοθέτης Μπουγιάρ Αλιμάνι στο flix...

Για να κερδίσετε τις 3 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Αμνηστία» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 22ας Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Αττικόν πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ