Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από τον Χίτλερ μέχρι και την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, στα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας θα γνωρίσουμε δολοφόνους, κλόουν και μάγισσες. Και όλα αυτά... ανάμεσα σε δυο φτέρες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Catherine the Great»

Η Ελεν Μίρεν ετοιμάζεται για τα τηλεοπτικά βραβεία της επόμενης σεζόν στο ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας στη σειρά του ΗΒΟ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Catherine the Great».


«Jojo Rabbit»

Η ταινία του Τάικα Γουαΐτίτι στην οποία ο ίδιος ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης υποδύεται τον Αδόλφο Χίτλερ αποκαλύπτει τις πρώτες της εικόνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jojo Rabbit».


«Between Two Ferns: The Movie»

To αγαπημένο web series με τον Ζακ Γαλιφιανάκη γίνεται ταινία στο Netflix με ένα all star καστ και πρώτη προβολή στις 20 Σεπτεμβρίου.


«Gretel and Hansel»

Το αγαπημένο παραμύθι των αδερφών Γκριμ μεταφέρεται για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη, αυτή την φορά με πρωταγωνίστρια την Σοφία Λίλις του «Αυτό» και κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου.


«Waves»

Η νέα ταινία του Τρέι Εντουαρντ Σουλτς (o σκηνοθέτης του «Ερχεται τη Νύχτα») είναι ένα δράμα για μια οικογένεια που βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης και κυκλοφορεί στις αίθουσες την 1 Νοεμβρίου.


«Black Christmas»

To στούντιο Blumhouse αναβιώνει μια ακόμη κλασσική ταινία τρόμου, το «Black Christmas» του 1974 στην οποία μια ομάδα κοριτσιών από μια αδερφότητα τρομοκρατείται από έναν δολοφόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.


«Criminal»

Το νέο αστυνομικό δράμα του Netflix μας κλείνει σε ένα δωμάτιο ανάκρισης μαζί με κακοποιούς από τέσσερις χώρες, σε σενάριο του Τζορτζ Κέι του «Killing Eve».


«Bad Boys For Life»

O Γουίλ Σμιθ και ο Μάρτιν Λόρενς επιστρέφουν ως τα «πολύ» κακά παιδιά στις 17 Ιανουαρίου 2020.


«Disenchantment Part 2»

H δεύτερη σεζόν της νέας σειράς του Ματ Γκρένινγκ στο Netflix μας πάει, από τις 20 Σεπτεμβρίου, στην κόλαση κι ακόμα παραπέρα.


«Wrinkles the Clown»

Αν πιστεύατε πως ο Πένιγουαϊζ ήταν τρομαχτικός, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον Wrinkles, έναν κλόουν που προσλαμβάνεται από γονείς για να τρομάξει τα ανυπακουα παιδιά τους στο νέο ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μπιτς Νίκολς.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.