Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Son»

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Φλόριαν Ζέλερ θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Son».

«Weird Al»

Το «Weird Al» θέλει να είναι η παρωδία των βιογραφικών ταινιών και θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο σε λίγες μέρες, πριν παιχτεί στο Roku στις 4 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Weird Al».

«The English»

Η Εμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστεί σε ένα νέο επικό γουέστερν το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime τον Νοέμβριο.

«Winnie The Pooh: Blood And Honey»

Ισως το πιο wtf! και πολυσυζητημένο τρέιλερ της προηγούμενης εβδομάδας κάνει τον πολαγαπημένο αρκούδο μανιακό δολοφόνο ο οποιος σκοτώνει οποιονδήποτε πατάει το πόδι του στο 100 Εκτάρια Δάσος. Και ναι, είναι πραγματική ταινία.

«The Swimmers»

Βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία των δυο αδερφών από την Συρία, των Ολυμπιονικών κολυμβητριών Γιούσα και Σάρα Μαρντίνι, οι οποίες αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους και έσωσαν 16 άτομα από πνιγμό όταν η βάρκα που τους μετέφερε άρχισε να βουλιάζει, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.