Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Το «Dune» μπορεί να μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έκαναν την πρεμιέρα τους και μερικά ακόμα αρκετά αξιόλογα τρέιλερ.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Dune»

Αντίστροφη μέτρηση προς την πρεμιέρα του και ο Ντενί Βιλνέβ μάς επιτρέπει να μπούμε για λίγα λεπτά στον κόσμο του δικού του «Dune». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dune».


«Rifkin's Festival»

H νέα ταινία του Γούντι Αλεν είναι γεμάτο από μαγευτικά τοπία του Σαν Σεμπαστιάν αφού γυρίστηκε στο ισπανικό θέρετρο και σε λίγες μέρες θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rifkin's Festival».


«Rebecca»

Ο Μπεν Γουίτλι διασκευάζει το ομότιτλο μυθιστόρημα της Δάφνης Ντι Μοριέ που άφησε στην ιστορία ο Αλφρεντ Χίτσκοκ. Δείτε το τρέιλερ του «Rebecca» με τους Αρμι Χάμερ και Λίλι Τζέιμς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rebecca».


«The Glorias»

H φεμινιστική ταινία για την Γκλόρια Στάινεμ έχει trailer που σηκώνει τη γροθιά του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Glorias».


«Freaky»

Τι γίνεται όταν μια έφηβη κοπέλα παγιδεύεται στο σώμα ενός serial killer; Ενα... «Freaky Friday» για δολοφόνους.


«Save Yourselves!»

Μια indie κωμωδία για μια εξωγήινη εισβολή στα χρόνια της κοινωνική δικτύωσης αλλά και της αποστασιοποίησης.


«Hubie Halloween»

O Ανταμ Σάντλερ έρχεται να μας τρομάξει, στην κυριολεξία, αυτό το Halloween στο Netflix με μια ακόμα ταινία του.


«Soulmates»

Αν μπορούσες να κάνεις ένα τεστ για να βρεις την αδερφή ψυχή σου θα το έκανες; Αυτή την ιδέα ακολουθεί η νέα σειρά ανθολογίας του AMC από τον σεναριογράφο του «Black Mirror» Γουίλ Μπρίτζες.


«Star Trek Discovery Season 3»

H νέα σεζόν, η οποία θα έχει και τον πρώτο της τρανς και non-binary χαρακτήρα, θα κάνει την πρεμιέρα της στις 15 Οκτωβρίου.


«Ratched»

H Σάρα Πόλσον συνεργάζεται και πάλι με τον Ράιαν Μέρφι και πρωταγωνιστεί στην σειρά του Netflix η οποία διηγείται το origin story της κακιάς νοσοκόμας από την «Φωλιά του Κούκου» Μίλντρεντ Ράτσεντ.


«Nomadland»

Η Κλόε Ζάο εμπιστεύεται την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στην ιστορία μιας γυναίκας που στα 60 της χρόνια χάνει τα πάντα και ξεκινάει ένα ταξίδι στην Αμερικανική Δύση, ζώντας ως νομάδας.


«The Comeback Trail»

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο προσπαθεί να σκοτώσει τον Τόμι Λι Τζόουνς για τα λεφτά μιας ασφάλειας στη κωμωδία του Τζορτζ Γκάλο.


«Monsterland»

Μια σειρά ανθολογίας βασισμένη στο βιβλίο του Νέιθαν Μπάλινγκραντ «North American Lake Monsters» με τέρατα και μύθους της Αμερικής γεμάτη με ένα εξαιρετικό καστ και σκηνοθέτες.


«Truffle Hunters»

H ταινία των Γκρέγκορι Κέρσο και Μάικλ Ντουεκ η οποία ήταν να κάνει την πρεμιέρα της φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών έχει το νέο της τρέιλερ.


«I Am Greta»

To ντοκιμαντέρ του Νέιθαν Γκρόσμαν πάνω στην ζωή της ακτιβίστριας Γκρέτα Τούνμπεργκ που έκανε πρεμιέρα φέτος στο Φεστιβάλ της Βενετίας έχει το πρώτο τρέιλερ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.