Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Crown Season 5»

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται στο επίκεντρο του πρώτου τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του «The Crown». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crown».

«Creed III»

Ο Αντόνις Κριντ επιστρέφει στο ρινγκ στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Creed III».

«Cabinet of Curiosities»

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο προσφέρει καθημερινό τρόμο για ένα ντελιριακό Halloween 4ημερο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cabinet of Curiosities».

«All Quiet On The Western Front»

Η ταινία του Netflix βασισμένη στο ομότιτλο μυθηστόρημα του Εριχ Μαρία Ρεμάρκ μιλάει για το πώς ήταν να είσαι στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια ενός από τους πιο φρικτούς πολέμους στην ανθρώπινη ιστορία και πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Μπρουλ.

«Strange World»

Η νέα ταινία της Disney για μια οικογένεια θρυλικών εξερευνητών που ξεκινούν ένα ταξίδι σε ένα μυστηριώδες μέρος που κατοικείται από παράξενα πλάσματα για να σώσουν τον κόσμο τους.

«A Man Called Otto»

Ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί στο αμερικανικό ριμέικ της σουηδικής κωμωδίας «Ο Κύριος Οβε» σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φόρστερ.

«A Christmas Story Christmas»

Το HBO Max ετοιμάζει ένα σίκουελ της ταινίας του 1983 «A Christmas Story» φαίρνοντας πίσω τους παλιούς πρωταγωνιστές της και θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου 2022.

«The People We Hate At The Wedding»

Η Κρίστεν Μπελ και ο Μπεν Πλατ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Amazon ως δυο αποξενωμένα αδέρφια οι οποίοι προσπαθούν να τα ξαναβρουν κατά την διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης, αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

«Welcome To Chippendales»

Ο Κουμάλ Ναντζιάνι είναι ο ιδρυτής του ανδρικού στριπτιζάδικου Chippendales στο πρώτο σκοτεινό τρέιλερ της σειράς του Hulu.

«The Son»

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Φλόριαν Ζέλερ η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Son».


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.