Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Wednesday»

Στο νέο τρείλερ απόκαλύφθηκε και ποιος θα παίξει τον ρόλο του θείου Φέστερ αλλά και ο ρόλος της Κριστίνα Ρίτσι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wednesday».

«Wendell & Wild»

Ο Χένρι Σέλικ επιστρέφει με ένα νέο stop motion εφιάλτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wendell & Wild».

«The English»

Η Εμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστεί σε ένα νέο επικό γουέστερν το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime τον Νοέμβριο.

«The School for Good and Evil»

Ο Πολ Φιγκ μεταφέρει για το Netflix την διάσημη σειρά βιβλίων του Σομάν Χαϊνάνι στην οποία δυο αδερφές που ζουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο πηγαίνουν σε ένα σχολείο όπου μπορούν να γίνουν είτε ηρωίδες είτε η κακιές του παραμυθιού.

«M3GAN»

O Τζέιμς Γουάν και ο σεναριογράφος του «Malignant» επιστρέφουν με τη δική τους εκδοχή του Τσάκι.

«Spirited»

Ο Γουίλ Φέρελ είναι το φάντασμα των φετινών Χριστουγέννων και διάλεξε την λάθος ψυχή για να στοιχειώσει μιας και ο Ράιαν Ρέινολντς θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω του στην ταινία του Apple TV+ βασισμένη στην κλασική ιστορία του Καρόλου Ντίκενς.

«Enola Holmes 2»

Το σίκουελ του «Enola Holmes», με τίτλο «Enola Holmes 2», με πρωταγωνίστρια τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν στον ρόλο της μικρής αδερφής του Σέρλοκ Χολμς και τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Χολμς, θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

«Women Talking»

Οι Ρούνεϊ Μάρα, Κλερ Φόι, Τζέσι Μπάκλεϊ και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ πρωταγωνιστούν στη νεά ταινία της Σάρα Πόλεϊ βασισμένο στο βιλίο της Μίριαμ Τόους.

«Matilda the Musical»

Το αγαπημένο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ έγινε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τώρα αυτό ταινία στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Matilda the Musical».


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.