Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας έχουν από προτάσεις ταινιών από Ιαπωνία και Σενεγάλη για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, μέχρι και από Disney/Pixar αλλά και Netflix.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Ευτυχία»

Ο βίος και η πολιτεία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην ταινία του Αγγελου Φραντζή που έρχεται στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Ευτυχία».


«Onward»

Oι Κρις Πρατ και Τομ Χόλαντ δανείζουν τις φωνές τους στα δυο αδέρφια ξωτικά που ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το... υπόλοιπο μισό του πατέρα τους σε ένα «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι» με ξωτικά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Onward».


«Devs»

Ο σκηνοθέτης του «Ex Machina» και του «Annihilation», Αλεξ Γκάρλαντ, επιστρέφει με μια σειρά -τι άλλο;- επιστημονικής φαντασίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Devs».


«Atlantics»

H επίσημη πρόταση της Σενεγάλης για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας είναι ένα love story με ανατροπές.


«Charlie's Angels»

Oι «Αγγελοι του Τσάρλι» επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να γλεντήσουν το girl power! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Charlie's Angels».


«Jungle Cruise»

Μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής», η Disney φέρνει στη μεγάλη οθόνη άλλο ένα της πετυχημένο ride των θεματικών της πάρκων με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον και Εμιλι Μπλαντ.


«Harriet»

Μάς συστήθηκε (και μάς ανατίναξε το μυαλό) στο «Bad Times at El Royale». Σήμερα, η βραβευμένη με ΤΟΝΥ βρετανή ηθοποιός και τραγουδίστρια Σίνθια Ερίβο επιστρέφει με μία ταινία που της υπόσχεται μία πανηγυρική πορεία στα βραβεία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Harriet».


«Weathering With You»

Τρία χρόνια μετά το υπέροχο anime «Your Name», o σκηνοθέτης Μακότο Σίνκαϊ επιστρέφει με μια ακόμη μαγευτικά εντυπωσιακή ταινία, η επίσημη πρόταση της Ιαπωνίας για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, στην οποία ένα αγόρι γνωρίζει μια κοπέλα η οποία, από ότι φαίνεται, έχει την δύναμη να ελέγχει το καιρό.


«The Turning»

Το κλασσικό γοτθικό μυθιστόρημα του Χένρι Τζέιμς «The Turn of the Screw», πέρα από την μικρή οθόνη με την σειρά «The Haunting of Bly Manor» του Μάικ Φλάναγκαν, έρχεται και στη μεγάλη με πρωταγωνιστές τους Μακένζι Ντέιβις, Φιν Γούλφχαρντ και την μικρή Μπρούκλιν Πρινς, την οποία γνωρίσαμε από το «Florida Project».


«Earthquake Bird»

H Αλίσια Βικάντερ πρωταγωνιστεί στην νουάρ θρίλερ του Γουός Γουέστμορλαντ για το Netflix, και παραγωγή του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου η ίδια είναι ύποπτη για την εξαφάνιση, και ίσως δολοφονία, του καλύτερού της φίλου.


«Star Trek: Picard»

O Πάτρικ Στιούαρτ επιστρέφει σε έναν ρόλο που άφησε εποχή, τον Ζαν Λικ Πικάρντ στο πρώτο teaser της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Amazon Prime.


«Rick and Morty Season 4»

H τέταρτη σεζόν έρχεται, επιτέλους, στις 10 Νοεμβρίου.


«Zombieland Double Tap»

Κάπως έτσι δείχνει μια ταινία που βάζει οσκαρούχους ηθοποιούς να περνάνε τέλεια και να το διασκεδάζουν σκοτώνοντας ορδές από ζόμπι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Zombieland Double Tap».


«Klaus»

Στην πρώτη animation ταινία σε παραγωγή του Netflix, ο Αγιος Βασίλης αποκτά την δική του origin ιστορία.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.