Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Licorice Pizza»

Με πρωταγωνιστή τον Κούπερ Χόφμαν, τον γιο του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν, αυτή μοιάζει ως η πιο προσωπική, συγκινητική ταινία του PTA. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Licorice Pizza».

«The Sandman»

H σκηνή, η οποία δείχνει μια συζήτηση του Μορφέα με την αδερφή του τον Θάνατο, προβλήθηκε το Σάββατο στα πλαίσια του Tudum event του Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Sandman».

«Curb Your Enthusiasm 11»

Pretty, pretty, pretty good (news): ο 11ος κύκλος σε λίγες μέρες κοντά μας. Δείτε το teaser! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Curb Your Enthusiasm 11».

«Don't Look Up»

Δείτε μία σκηνή από το «Don't Look Up» του Ανταμ ΜακΚέι, με την Μέριλ Στριπ να ερμηνεύει μία θηλυκή βερσιόν του Ντόναλντ Τραμπ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Don't Look Up».

«Stranger Things»

To νέο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» μας μεταφέρει στο ανατριχιαστικό σπίτι του Κριλ.

«The Witcher»

Το «The Witcher» ανανεώθηκε ήδη και για τρίτη σεζόν, ενώ κυκλοφόρησε κι έναν νέο τρέιλερ και μερικά νέα κλιπς από την δεύτερη σεζόν η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

«Army of Thieves»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Army of Thieves», πρίκουελ του «Army of the Dead» του Ζακ Σνάιντερ, η οποία έχει αρκετά λιγότερα ζόμπι και περισσότερα θησαυροφυλάκια, θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου.

«Tiger King»

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς ντοκιμαντέρ «Tiger King» έρχεται στις 17 Νοεμβρίου.

«Emily in Paris»

Η δεύτερη σεζόν του «Emily in Paris» έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου.

«Wolf»

Ισως το πιο περίεργο τρέιλερ που θα δείτε αυτή την εβδομάδα η ταινία της Ναταλί Μπιανσερί μιλάει για ένα αγόρι τον Τζέικομπ που πιστεύει πως είναι λύκος ο οποίος ερωτεύεται μια κοπέλα η οποία νομίζει πως είναι αγριόγατα.

«The Souvenir Part II Trailer»

Η Τζοάνα Χογκ επιστρέφει για να ολοκληρώσει την ιστορία ενηλικίωσης της.

«Benedetta»

Η νέα (λίγο πιο παλιά, λόγω των καθυστερήσεων που έφερε η πανδημία), ταινία του Πολ Βερχόφεν, πρώτη μετά το «Εκείνη» του 2018, έχει φτάσει μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της. Οπως είναι κι επισήμως επιβεβαιωμένο, η «Benedetta» θα κάνει πρεμιέρα στο ερχόμενο Φεστιβάλ Καννών τον Ιούλιο φέρνοντας τον έρωτα δυο καλογριών σε ένα μοναστήρι του 15ου στην οθόνη, δίχως φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

«Encanto»

H νέα ταινία της Disney μας μεταφέρει στην Κολομβία όπου μια οικογένεια ζει μέσα σε ένα μαγικό σπίτι σε μέρος που λέγεται Ενκάντο με νέα τραγούδια από τον Λιν-Μάνουελ Μιράντα.

«Rocky IV: Rocky Vs. Drago»

Η MGM κυκλοφορεί το ultimate director's cut της ταινίας στις 11 Νοεμβρίου και υπάρχει το πρώτο τρέιλερ για αυτό.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021