Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

To Netflix έχει σίγουρα την τιμητική του μιας και τα περισσότερα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα ήταν είτε για σειρές είτε για ταινίες που θα βγουν κάποια στιγμή στην διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά παρόλα αυτά το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


«Tenet»

«Το μόνο που έχω είναι μια λέξη: Tenet». Κι ένα νέο τρέιλερ για την ταινία που όλοι περιμένουμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tenet».


«Welcome to Chechnya»

To νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Φρανς έκανε την πρεμιέρα του στο Sundance με διθυραμβικές κριτικές και μιλάει για τα βασανιστήρια που αντιμετωπίζει καθημερινά η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Τσετσενία, αλλά και την προσπάθεια μιας ομάδας ακτιβιστών να φυγαδεψει από την χώρα ΛΟΑΤΚΙ άτομα τα οποία αντιμετώπιζαν σίγουρο θάνατο.


«The Old Guard»

H Σαρλίζ Θερόν κρατά ένα τεράστιο διπλό τσεκούρι στη νέα ταινία της Τζίνα Πρινς-Μπάιθγουντ, βασισμένη στο κόμικ των Γκρεγκ Ρούκα και Λέαντρο Φερνάντες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Old Guard».


«Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga»

Μπορεί η Eurovision φέτος να ακυρώθηκε, αλλά η ταινία του Netflix φιλοδοξεί να μας θυμίσει όλο το μελωδικό κιτς που χάσαμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga».


«The Umbrella Academy Season 2»

Υπό τους ήχους του τραγουδιού της Tiffany «I think we're Alone Now» (quarantine version) ανακοινώθηκε η επιστροφή της σειράς στο Netflix στις 31 Ιουλίου.


«Force of Nature»

O Μελ Γκίμπσον επιστρέφει κι αυτή την φορά τα βάζει με εγκληματίες κατά την διάρκεια ενός τυφώνα τύπου 5 (δηλαδή πολύ δυνατού).


«Da 5 Bloods»

H νέα ταινία του Σπάικ Λι μοιάζει γεμάτη εκπλήξεις, Ξεκινάει από τον πόλεμο του Βιετνάμ αλλά η ιστορία της παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή στην πορεία. Παραμένοντας όμως αναμφίβολα πολιτική. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Da 5 Bloods».


«The Alienist Season 2»

H σειρά επιστρέφει με όλο το αρχικό καστ και το ένα νέο μυστήριο στις 26 Ιουλίου.


«Relic»

Μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του φετινού Sundance ήταν και εκείνη η ταινία τρόμου της Νάταλι Ερικα Τζέιμς, στην οποία τρεις γενιές γυναικών έρχονται αντιμέτωπες με κάτι το σατανικό.


«Queer Eye Season 5»

Οι Fab 5 επιστρέφουν στο Netflix στις 5 Ιουνίου.


«13 Reasons Why Season 4»

Στις 5 Ιουνίου ξεκινάει η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix και έχουμε το πρώτο τρέιλερ της.


«Antebellum»

H Τζανέλ Μονέ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου από τους παραγωγούς του «Get Out!» και «Us» με το πρώτο τρέιλερ να ανεβάζει το wtf factor στα ύψη.


«Space Force»

To καινούργιο «γραφείο» του Στιβ Καρέλ είναι στο διάστημα στη νέα σειρά του Netflix που υπογράφει ο ίδιος κι ο δημιουργός του «Τhe Office» Γκρεγκ Ντάνιελς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Space Force».



Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας