Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τρόμο, περιπέτεια, δράμα, κωμωδία και... χάος. Τα τρέιλερ της εβδομάδας έχουν κάτι για όλους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«I Know This Much Is True»

Στη σειρά του Ντέρεκ Σιανφράνς, ο Μαρκ Ράφαλο υποδύεται δυο δίδυμα αδέλφια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I Know This Much Is True».


«Connected»

Οι δημιουργοί του «Spider-Man: Into the Spider-Verse» σκηνοθετούν μια ταινία στην οποία οι μηχανές ζωντανεύουν και επιτίθενται σε ανυποψίαστους ανθρώπους, και όχι δεν βασίζεται στην ταινία σε σκηνοθεσία του Στίβεν Κινγκ «Maximum Overdrive».


«Greyhound»

Ο Τομ Χανκς αυτή τη φορά στον ρόλο ενός καπετάνιου στις μέρες του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Greyhound».


«Kingdom»

Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix, μια εξαιρετικά φιλόδοξη (και πανάκριβη) παραγωγή τρόμου εποχής με ζόμπι στη μεσαιωνική Κορέα, επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της στις 13 Μαρτίου


«Artemis Fowl»

Το πρώτο τρέιλερ για το «Artemis Fowl» του Κένεθ Μπράνα, το οποίο βασίζεται στην υπερεπιτυχημένη σειρά νεανικών βιβλίων φαντασίας του Ιρλανδού συγγραφέα Οουεν Κόλφερ, μας εισάγει στο νέο φιλόδοξο franchise της Disney. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Artemis Fowl».


«Scoob!»

H πρώτη animation ταινία εδώ και καιρό με τον Σκούμπι Ντου και την παρέα του μας δείχνει την origin ιστορία του πως γνωρίστηκε ο Σάγκι με τον Σκούμπι και είναι τόσο cute όσο φαντάζεστε και το νέο τρέιλερ προδίδει ένα αναπάντεχο cross over με τους χαρακτήρες των Hanna-Barbera.


«The Secret Garden»

Μια ακόμα κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού βιβλίου της Φράνσις Χότζσον Μπαρνέτ, αυτή τη φορά από τους παραγωγούς των «Harry Potter» και «Paddington».


«Antebellum»

H Τζανέλ Μονέ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου από τους παραγωγούς του «Get Out!» και «Us» με το πρώτο τρέιλερ να ανεβάζει το wtf factor στα ύψη.


«Ozark Season 3»

H αγαπημένη σειρά του Netflix επιστρέφει με την τρίτη της σεζόν στις 27 Μαρτίου.


«Never, Rarely, Sometimes, Always»

Η Ελίζα Χίτμαν, η σκηνοθέτης του «Beach Rats», επιστρέφει με τη νέα της ταινία η οποία ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η ταινία της έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Sundance τον Γενάρη.


«Seven Stages to Achieve Eternal Bliss»

Ενα ζευγάρι ανακαλύπτει πως το διαμέρισμα των ονείρων τους είναι το μέρος όπου μια αίρεση με αρχηγό τον Τάικα Γουαϊτίτι θέλει να περάσει τις τελευταίες μέρες της πριν αυτοκτονήσει.


«Casa de Papel Part 4»

To χάος ξεκινάει στις 3 Απριλίου στο Netflix.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.