Buzz

Το πρώτο τρέιλερ για το «Artemis Fowl» του Κένεθ Μπράνα μας εισάγει στο νέο φιλόδοξο franchise της Disney

στα 10

Το φιλμ βασίζεται στην υπερεπιτυχημένη σειρά νεανικών βιβλίων φαντασίας του Ιρλανδού συγγραφέα Οουεν Κόλφερ.

Το πρώτο τρέιλερ για το «Artemis Fowl» του Κένεθ Μπράνα μας εισάγει στο νέο φιλόδοξο franchise της Disney

Μετά τη «Σταχτοπούτα» και το «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές», ο Κένεθ Μπράνα μοιάζει να έχει αφήσει οριστικά πλέον πίσω του τον κόσμο του Σαίξπηρ και συνεχίζει ακάθεκτος το απροκάλυπτο φλερτ του με το mainstream, αυτή τη φορά σκηνοθετώντας για την Disney ένα ακόμα νεανικό franchise φαντασίας που φιλοδοξεί να γίνει Χάρι Πότερ στη θέση του Χάρι Πότερ.

Βασισμένο στην υπερεπιτυχημένη σειρά νεανικών βιβλίων φαντασίας του Ιρλανδού συγγραφέα Οουεν Κόλφερ, το «Artemis Fowl» έχει ως πρωταγωνιστή τον Αρτέμη Φάουλ, ένα 12χρονο αγόρι-διάνοια, απόγονος μιας οικογένειας διαβόητων κακοποιών, ο οποίος πρέπει να ταξιδέψει σε έναν υπόγειο φουτουριστικό κόσμο που κατοικείται από νεράιδες και άλλα φανταστικά πλάσματα, προκειμένου να ξεδιαλύνει το μυστήριο της εξαφάνισης του πατέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Hail to the King: Το πρώτο teaser του «Lion King» είναι εδώ!

Artemis Fowl 607

Ενα μείγμα μαγείας, επιστημονικής φαντασίας και ιρλανδικής μυθολογίας, η λογοτεχνική σειρά αποτελείται από οκτώ βιβλία, τα οποία προφανώς η Disney φιλοδοξεί να μετατρέψει σε χρυσορυχείο, αν το πρώτο μέρος αποδειχθεί επιτυχία.

Χωρίς μεγάλους σταρ στο καστ, πέρα από την Τζούντι Ντεντς, και με τον πρωτοεμφανιζόμενο Φέρντια Σο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω το πρώτο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


Διαβάστε ακόμη

Artemis Fowl 607