Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Suicide Squad»

Οι αντιήρωες τoυ DCEU επιστρέφουν αυτή την φορά κάτω από την σκηνοθεσία του Τζέιμς Γκαν κι έχουν το πρώτο τους αρκετά ακατάλληλο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Suicide Squad».


«In the Earth»

Ο ιδιοφυής Βρετανός σκηνοθέτης Μπεν Γουίτλι, επιστρέφει «σε ένα χωράφι στην Αγγλία» για μια καινούρια ταινία τρόμου, που μπορεί να ιδωθεί κι ως μεταφορά για τις μέρες της πανδημίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «In the Earth».


«Ο Βασιλιάς Οττο»

To ντοκιμαντέρ για τον Οττο Ρεχάγκελ σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ο Βασιλιάς Οττο».


«The Virtuoso»

Ενας πληρωμένος δολοφόνος, ο οποίος δουλεύει για έναν αινιγματικό νονό της νύχτας, τον οποίο παίζει ο Αντονι Χόπκινς, αναλαμβάνει μια αποστολή η οποία θα του αλλάξει την ζωή.


«Separation»

Οταν η μητέρα ενός 8χρονου αγοριού πεθαίνει, νομίζει πως έχει επιστρέψει για να τους στοιχειώσει, κι όχι με τις καλύτερες διαθέσεις.


«Exterminate All the Brutes»

Ο σκηνοθέτης του «I Am Not Your Negro» Ραούλ Πεκ επιστρέφει με ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο εξερευνά tην αποικιοκρατία και τις ευρείες συνέπειές της.


«Scott Pilgrim vs. the World»

H καλτ ταινία του Εντγκαρ Ράις επιστρέφει στους κινηματογράφους για την επέτειο των 10 της χρόνων.


«Stowaway»

Ενας μηχανικός υποστήριξης ζωής σε ένα διαστημόπλοιο παγιδεύεται κατά λάθος μέσα στο διαστημόπλοιο λίγο πριν την απογείωση και όταν ξυπνά προκαλεί προβλήματα στην ομάδα στο νέο θρίλερ επιβίωσης του Netflix.


«Made for Love»

Στη νέα μαύρη sci-fi κωμωδία του HBO Max η Κριστίν Μιλιότι προσπαθεί να ξεφύγει από μια κακή σχέση μόνο που ανακαλύπτει πως ο πρώην της έχει βάλει ένα τσιπάκι στον εγκέφαλό της για να την ελέγχει.


«Them»

Η νέα σειρά ανθολογίας του Amazon Prime μιλάει για τον τρόμο του να είσαι μαύρος στην Αμερική.


«Limbo»

H νέα υποψήφια για BAFTA ταινία του Μπεν Σάροκ μιλάει την ιστορία ενός Σύρου πρόσφυγα που προσπαθεί να βρει άσυλο σε ένα απομακρυσμένο νησί της Σκωτίας.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021