Buzz

«Κάποιος μας παρακολουθεί»: Τρέιλερ για το «In the Earth» του Μπεν Γουίτλι

στα 10

Ο ιδιοφυής Βρετανός σκηνοθέτης, επιστρέφει «σε ένα χωράφι στην Αγγλία» για μια καινούρια ταινία τρόμου, που μπορεί να ιδωθεί κι ως μεταφορά για τις μέρες της πανδημίας.

«Κάποιος μας παρακολουθεί»: Τρέιλερ για το «In the Earth» του Μπεν Γουίτλι

Γυρισμένο εξ΄ ολοκλήρου στην διάρκεια του lockdown της περασμένης χρονιάς, το «In the Earth» του Μπεν Γουίτλι διαδραματίζεται επίσης στην διάρκεια μιας πανδημίας, ή λίγο μετά το τρίτο κύμα της, αλλά αυτή βρίσκεται στο πίσω μέρος της μεγαλύτερης εικόνας του φιλμ που τον φέρνει πίσω στην περιοχή των υπόκωφων, σκοτεινών θρίλερ της πρώιμης περιόδου του με μια γερή δόση ψυχοτροπικής, παραισθησιογόνας αλλοφροσύνης -όπως παλιά.

Δείτε ακόμη: Ο Μπεν Γουίτλι επιστρέφει στις ρίζες (του) με το «In the Earth»

in the earth 607

Η ιστορία ξεκινά με τον Μαρτιν έναν επιστήμονα που ταξιδεύει στο βάθος ένος βρετανικού δάσους με οδηγό την δασοφύλακα Αλμα, προκειμένου να ανακαλύψει μια συνάδελφό του που απομωνομένη εκεί, εξερευνά το μυστηριώδες δίκτυο του ριζικού συστήματος των μανιταριών που όπως υποστηρίζει ενώνει όλο το δάσος σε ένα ζωντανό, πολύπλοκο οργανισμό.

in the earth 607

Οι τοπικές δοξασίες μιλούν για ένα πνεύμα που στοιχειώνει το δάσος, και το ζευγάρι των δύο περιπατητών θα ανακαλύψει πως ο δρόμος προς τον τελικό προορισμό τους είναι στρωμένος με εμπόδια και προειδοποιήσεις: Μια εγκαταλελειμμένη σκηνή μιας οικογένειας. Κάποιος θα τους καταστρέψει τις σκηνές και τον ασύρματο, θα κλέψει τις προμήθειες και τα παπούτσια τους. Μια πέτρα που θα κόψει βαθια το πόδι του Μαρτιν.

in the earth 607

Οταν το ζευγάρι θα συναντήσει έναν άντρα που ζει μόνος σε ένα κατάλυμα στο δάσος κι ο οποίος θα προθυμοποιηθεί να τους βοηθήσει και να τους περιθάλψει, οι ελπίδες τους αναπτερώνονται, όμως γρήγορα θα αποδειχθεί πως οι προθέσεις του είναι πολύ πιο σκοτεινές απ΄ όσο αρχικά φαινόταν.

in the earth 607

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας, που έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Sundance τον περασμένο Φεβρουάριο και διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική του flix.


Δείτε ακόμη: Μετά το «Raw», η Ζουλιά Ντικουρνό επιστρέφει με το «Titane»