Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Men»

Η Τζέσι Μπάκλεϊ πάει σε διακοπές στην κόλαση στη νέα ταινία του Αλεξ Γκάρλαντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Men».

«Where the Crawdads Sing»

H ταινία σε σκηνοθεσία είναι της Ολίβια Νιούμαν, βασισμένη στο best seller της Ντίλια Οουενς, αποκτά ένα τρέιλερ με ένα μουσικό θέμα από την Τέιλορ Σουίφτ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Where the Crawdads Sing».

«Charlotte»

Η Κίρα Νάιτλι δανείζει την φωνή της στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων ως μια εβραία καλλιτέχνιδα που ζει στην Γερμανία όταν ξεσπά ο Β' Παγκόσμιο Πόλεμος.

«A Very British Scandal»

H Κλερ Φόι και Πολ Μπέτανι πρωταγωνιστούν στη μίνι σειρά του BBC για ένα από τα πιο σκανδαλώδη διαζύγια που συγκλόνισε τη Μεγάλη Βρετανία την δεκαετία του '60.

«The Offer»

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες για να πειστεί το στούντιο και να γυρίσει μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών; Θα σας κάνουμε μία πρόταση που δεν μπορείτε να αρνηθείτε: θέλετε να δείτε το trailer; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Offer».

«Roar»

Η σειρά ανθολογίας, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο μικρών ιστοριών της Σεσίλια Αχερν, με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν, Αλισον Μπρι και άλλους, από τους δημιουργούς του «GLOW» θα κάνει την πρεμιέρα της στις αρχές του καλοκαιριού. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Roar».

«The Survivor»

Ο Μπεν Φόστερ μεταμορφώνεται στο μποξέρ Χάρι Χαφτ, ο οποίος αργότερα επέζησε και το Aουσβιτς σε σκηνοθεσία του Μπάρι Λέβινσον.

«This Much I Know To Be True»

Το ντοκιμαντέρ του Αντριου Ντόμινικ για τον Νικ Κέιβ και τον Γουόρεν Ελις καταφθάνει στις αίθουσες τον Μάιο.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.