Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Obi-Wan Kenobi»

Ανάμεσα στο σκοτάδι και την ήττα, η ελπίδα επιβιώνει. Το πρώτο επικό τρέιλερ της σειράς του Disney+ προετοιμάζει κατάλληλα για την πρεμιέρα της στις 25 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Obi-Wan Kenobi».

«Bridgerton Season 2»

Το Netflix ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη με το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν της σειρά της Σόντα Ράιμς στο Netflix η οποία επιστρέφει το Μάρτιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bridgerton Season 2».

«The Unbearable Weight Of Massive Talent»

O Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στον πιο meta ρόλο της καριέρας του στη νέα ταινία του Τομ Γκόρμικαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Unbearable Weight Of Massive Talent».

«Pleasure»

Από το Sundance και την σκηνοθέτη Νία Τάιμπεργκ έρχεται ένα δράμα για την βιομηχανία του πορνό στο Λος Αντζελες με την την πρωτοεμφανιζόμενη Σοφία Καπέλ να κλέβει την παράσταση.

«Apollo 10 1/2»

Η νέα animation ταινία του Λινκλέιτερ για το Netflix, με την ίδια τεχνική του rotoscoping animation του «Waking Life», διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της προσεδάφισης του 1969 στη Σελήνη, αλλά ακολουθεί τις φαντασιώσεις των παιδιών που επιστρέφουν στη Γη καθώς το γεγονός εκτυλίσσεται. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην διαδικτυακή πλατφόρμα την 1η Απριλίου.

«Metal Lords»

Η νέα ταινία του Netflix, από τους δημιουργούς της σειράς «Game of Thrones», είναι ένα γράμμα αγάπης στη metal μουσική και θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.