Buzz

O Νίκολας Κέιτζ δεν θα δει ποτέ τον εαυτό του να παίζει μια νευρωτική εκδοχή του εαυτού του

στα 10

Στη νέα του ταινία «The Unbearable Weight of Massive Talent» παίζει μια υπερεαλιστική εκδοχή του εαυτού του την οποία όμως δεν του αρέσει καθόλου να την βλέπει.

O Νίκολας Κέιτζ δεν θα δει ποτέ τον εαυτό του να παίζει μια νευρωτική εκδοχή του εαυτού του

Ο Νίκολας Κέιτζ φαίνεται πως ήταν αρκετά απασχολημένος τον τελευταίο καιρό. Οχι μόνο κυκλοφόρησαν τρεις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί, το «Willy’s Wonderland», το «Prisoners of the Ghostland», το οποίο θα παιχτεί φέτος και στις Νύχτες Πρεμιέρας, και το «Pig», όπου στο τελευταίο τόσο η ερμηνεία του όσο και η ίδια η ταινία πήραν εξαιρετικές κριτικές, αλλά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα και το «The Unbearable Weight of Massive Talent».

Στην ταινία, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Τομ Γκόρμικαν, o Κέιτζ παίζει μια υπερεαλιστική εκδοχή του εαυτού του, όπου σαν απένταρος ηθοποιός δέχεται ένα εκατομμύριο δολάρια για να παραβρεθεί στο πάρτι ενός μαφιόζου, ο οποίος είναι και μεγάλος φαν του, τον οποίο ερμηνεύει ο Πέδρο Πασκάλ.

Διαβάστε ακόμα: «Σοβαρά τώρα;» Τρέιλερ για το «Prisoners of the Ghostland» του Σίον Σόνο, με τον Νίκολας Κέιτζ

nicolas cage main

Μιλώντας στο Collider ο Κέιτζ δήλωσε πως είχε μεγάλο πρόβλημα στο πως θα προσέγγιζε τον χαρακτήρα του και λέει πως δεν θα την δει την ταινία. «Δεν θα δω ποτέ αυτή την ταινία. Μου είπαν ότι είναι αρκετά καλή όμως. Ο μάνατζέρ μου, ο Μάικ Νίλον, ο οποίος επίσης είναι και παραγωγός της, την έχει δει. Ηταν πολύ χαρούμενος. Μου είπε πως το κοινό αγάπησε την ταινία αυτή. Αλλά μου φαίνεται αρκετά τρελό να πάω να δω έμενα να παίζει μια άκρως νευρωτική και γεμάτη άγχος εκδοχή μου. Γιατί με πίεζε [ο Γκόρμικαν] να πηγαίνω προς αυτή την κατεύθυνση.»

Στην ίδια συνέντευξη ο Κέιτζ ανοίγεται λίγο παραπάνω, εξηγώντας τις διαφορές μεταξύ αυτού και του χαρακτήρα του (που είναι και επίσης αυτός). «Είπα “Τομ, δεν είμαι πραγματικά εγώ. Είμαι πραγματικά [φτιαγμένος] από ήρεμες, στοχαστικές στιγμές. Δεν είμαι συνεχώς αυτός ο νευρωτικός, έντονος, αγχωμένος τύπος”. Αλλά είπε, “λοιπόν, ο νευρωτικός Κέιτζ είναι ο καλύτερος Κέιτζ». Είπα, “εντάξει, εντάξει. Πάμε φίλε. Θα κάνω ό, τι θέλεις”. Δεν θα την δω. Ελπίζω όμως να την απολαύσετε.»

Η νέα ταινία του Κέιτζ, με μια πιο νευρωτική και ψυχωτική εκδοχή του εαυτού του, θα κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλιο του 2022.