Buzz

«Σοβαρά τώρα;» Τρέιλερ για το «Prisoners of the Ghostland» του Σίον Σόνο, με τον Νίκολας Κέιτζ

στα 10

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση δυο βασιλιάδων του «out there» είναι εδώ.

«Σοβαρά τώρα;» Τρέιλερ για το «Prisoners of the Ghostland» του Σίον Σόνο, με τον Νίκολας Κέιτζ

Η ιδέα μιας συνεργασίας μεταξύ του Σίον Σόνο και του Νίκολας Κέιτζ έμοιαζε από την αρχή σαν ένα match made in heaven για όσους προτιμούν τις κινηματογραφικές τους απολαύσεις με μια έξτρα δόση παραδοξότητας. Μπορεί το «Prisoners of the Ghostland», όταν αποκαλύφθηκε πριν μερικούς μήνες στο φεστιβάλ του Sundance να μην δικαίωσε τις προσδοκίες μας, αλλά ακόμη κι έτσι δεν πάυει να είναι ένα ενδιαφέρον αξιοπερίεργο.

Δείτε ακόμη: Οταν ο Σίον Σόνο συνάντησε τον Νίκολας Κέιτζ στο «Prisoners of the Ghostland»

Prisoners of the ghostland 607

Ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν «Ηρωα» σε μια Ιαπωνία μετά την (πυρηνική) αποκάλυψη, που βρίσκεται φυλακισμένος στην Samurai Town, μετά από μια ληστεία σε μια τράπεζα που στοίχισε την ζωή σε πολλούς αθώους. Μέχρι την στιγμή που ο Κυβερνήτης της -περισσότερο ένας τυπικός μαφιόζος παρά εκλεγμένος ηγέτης της - θα τον βγάλει απο εκεί αναθέτοντάς του την αποστολή να του φέρει πίσω την «εγγονή» του Μπερνίς που βρίσκεται φυλακισμένη στην Ghostland, έναν καταυλισμό επιζώντων στο πουθενά, σε μια περιοχή από την οποία δεν γύρισε ποτέ κανείς ζωντανός. Προκειμένου να εξασφαλίσει την επιστροφή του, ο Κυβερνήτης θα φορέσει στον ήρωα μια δερμάτινη στολή ενισχυμένη σε διάφορα σημεία της με εκρηκτικά (δύο από αυτά βρίσκονται στους όρχεις του) τα οποία θα εκραγούν αν δεν ολοκληρώσει την αποστολή του, ή αν πληγώσει την Μπερνίς.

Με την έξοδό του στις αμερικάνικες αίθουσες να προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, μπορείτε τώρα να δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.

Δείτε ακόμη: Αυτό που ο Νίκολας Κέιτζ θέλησε να βρει το Ιερό Δισκοπότηρο