Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Pig»

O Νίκολας Κέιτζ αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από εκείνους που απήγαγαν το αγαπημένο του γουρούνι για τρούφες σε μια ταινία με σενάριο και σκηνοθεσία του Μάικλ Σαρνόσκι.


«The Shrink Next Door»

Το podcast με τον ψυχολόγο Αϊζακ Χέρτσκοπφ, με τις αντισυμβατικές μεθόδους, γίνεται σειρά στο Apple TV+ με τους Πολ Ραντ, Γουίλ Φέρελ και Κάθριν Χαν.


«Robin Robin»

H νέα ταινία του στούντιο Aardman για το Netflix έρχεται τα Χριστούγεννα του 2021 και μιλάει για την ιστορία μιας οικογένειας ποντικών η οποία ανακαλύπτει ένα νεογέννητο κοκκινολαίμη και αποφασίζουν να το μεγαλώσουν.


«Belle»

Η νέα anime ταινία του υποψήφιου για Οσκαρ σκηνοθέτη Μαμόρου Χοσόντα («Mirai») είναι μια νέα εκδοχή στο παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».


«A Classic Horror Story»

Μια ιταλική ταινία τρόμου του Netflix η οποία περιγράφεται ως το «Midsommar» να συναντά το «Texas Chainsaw Massacre».


«Uzumaki»

To εξαιρετικό manga τρόμου του Τζούντζι Ιτο μεταφέρεται ως μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων η οποία μιλάει για τους κατοίκους της φανταστικής πόλης Κορούζο-τσο οι οποίοι μαστίζονται από μια υπερφυσική κατάρα.


«American Horror Stories»

H σειρά ανθολογίας τρόμου βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά του Ράιαν Μέρφι αποκτά το πρώτο της τρέιλερ λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της στις 15 Ιουλίου.


«The Tomorrow War»

Στην ταινία του Κρις ΜακΚέι, o κόσμος έχει ανάγκη τον Κρις Πρατ, αν πρόκειται να υπάρξει αύριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Tomorrow War».


«Joe Bell»

O Μαρκ Γουόλμπεργκ ταξιδεύει στην Αμερική για να μιλήσει για τους κινδύνους του bullying σε σκηνοθεσία του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν.


«The Morning Show Season 2»

H σειρά με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Ανιστον, Ρις Γουίδερσπουν και Στιβ Καρέλ επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν της στις 15 Σεπτεμβρίου στο Apple TV+.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021