Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Scream VI»

Ο Ghostface τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scream VI».

«Save the Dates»

Μέσα σε ένα χορταστικό τρέιλερ, το Netflix επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες πρεμιέρας ταινιών, όπως το «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ και το «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ, στην πλατφόρμα του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Save the Dates».

«The Mandalorian Season 3»

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς επιστρέφει στο Disney+ τη 1η Μαρτίου και θα μας ταξιδέψει στον πλανήτη Μάνταλορ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Mandalorian Season 3».

«Shrinking»

Ο Χάρισον Φορντ θα παίξει τον ρόλο του Δρ. Φιλ Ρόουντς, ενός ψυχοθεραπευτή πρωτοπόρο στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία έχοντας δημιουργήσει μια επιτυχημένη πρακτική με τα χρόνια που μοιράζεται με τους δύο νεαρούς προστατευόμενους του, τον Τζίμι και την Γκάμπι. Ο Φιλ διαγνώστηκε πρόσφατα με Πάρκινσον, κάτι που τον αναγκάζει να βγει από τη ζώνη άνεσής του καθώς παλεύει με παρείσακτους φίλους, την αποξενωμένη οικογένειά του και την κληρονομιά του. Από την άλλη ο Σίγκελ υποδύεται έναν θεραπευτή ο οποίος πενθεί μετά τον χαμό ενός αγαπημένου του προσώπου, που αρχίζει να παραβιάζει τους καθιερωμένους κανόνες και να λέει στους ασθενείς/πελάτες του τι ακριβώς σκέφτεται. Καθώς αγνοεί την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shrinking».

«Poker Face»

Η Νατάσα Λιόν αφήνει πίσω της το «Russian Doll» για μια νέα σειρά μυστηρίου σε παραγωγή του Ράιαν Τζόνσον.

«Godland»

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Ισλανδίας για να χτίσει μια εκκλησία και να φωτογραφίσει τους ανθρώπους της. Αλλά όσο βαθύτερα μπαίνει στο ασυγχώρητο αυτό τοπίο, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τον σκοπό, την αποστολή και την ηθική του.

«Jackals & Fireflies»

Ο Τσάρλι Κάουφμαν γύρισε τη νέα του μικρού μήκους ταινία χωρίς να το γνωρίζει κανείς με ένα Samsung Galaxy S22 Ultra.

«Jackals & Fireflies»

Η νέα ταινία του Εντι Αλκαζάρ, σε παραγωγή του Στίβεν Σόντερμπεργκ, ακολουθεί έναν επιστήμονα που αναζητά την αθανασία, τον γιο που κληρονόμησε την διαταραγμένη και καταστροφική κληρονομιά του και ένα ζευγάρι αδέρφια με σχέδια να τον απαγάγουν και πιθανώς να σώσουν τον κόσμο στη διαδικασία.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.