Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Offer»

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες για να πειστεί το στούντιο και να γυρίσει μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών; Θα σας κάνουμε μία πρόταση που δεν μπορείτε να αρνηθείτε: θέλετε να δείτε το trailer; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Offer».

Netflix 2022 teaser

Πρώτες σκηνές από το «Knives Out 2» και το «The Gray Man» στο teaser του Netflix 2022. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Gaslit»

Τζούλια Ρόμπερτς κι ένας αγνώριστος Σον Πεν στο πρώτο teaser της νέας πολιτικής σειράς για μία άγνωστη πλευρά του σκανδάλου Watergate. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Gaslit».

«Halo»

H τηλεοπτική σειρά του Paramount+ η οποία βασίζεται στο ομότιτλο video game της Microsοft έρχεται μέσα στο 2022.

«The Texas Chainsaw Massacre»

O Leatherface ξαναπαίρνει το αλυσοπρίονό του σε αυτό το reboot/remake του Netflix.

«And Just Like That Documentary»

To ΗΒΟ Max ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της νέας σειράς του «Sex and the City».

«After Yang»

H νέα ταινία του Νοτιοκορεάτη Κογκονάντα, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στις Κάννες πέρσι, διαδραματίζεται σε μια μελλοντική αμερική όπου οι παλιές πρακτικές τεκνοποιίας δεν είναι πια εφικτές και οι οπαδοί μιας καθαρής Αμερικής προτιμούν να κλωνοποιούν και να μεγαλώνουν τους εαυτούς τους. Ενα ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί από την Κίνα και μαζί να αγοράσει ένα ρομπότ που είναι φτιαγμένο στην ίδια χώρα προκειμένου να του μάθει κάτι από την κουλτούρα του τόπου καταγωγής του. Καθώς τα χρόνια περνούν και τα δυο παιδιά μεγαλώνουν, το ρομπότ αρχίζει να μην λειτουργεί όπως θα έπρεπε κι ο ιδιοκτήτης του, τον οποίο υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ, αντιλαμβάνεται ότι το μηχάνημα είναι για εκείνον κάτι παραπάνω από μια ηλεκτρονική baby sitter, ένα ακόμη παιδί που θα πρέπει με βαθιά λύπη σύντομα να του πει αντίο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «After Yang».

«Killing Eve Season 4»

H τέταρτη σεζόν έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου 2022.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.