Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Carmen»

Οι Πολ Μέσκαλ και Μελίσα Μπαρέρα ζουν το δικό τους οπερατικό πάθος σε σκηνοθεσία του χορογράφου του «Μαύρου Κύκνου» Μπενζαμέν Μιλπιέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Carmen».

«Milky Way»

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Series Mania, έχουμε το πρωτό teaser της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2023 στο MEGA. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Milky Way».

«The Pope's Exorcist»

Ο Ράσελ Κρόου παίζει τον ρόλο του πραγματικού εξορκιστή του Βατικανού, Γκάμπριελ Αμορθ, ο οποίος λέγεται πως πραγματοποίησε πάνω από 100.000 εξορκισμούς όταν ήταν στην υπηρεσία του Πάπα.

«The Machine»

Ο κωμικός Μπερτ Κράισερ παίζει τον εαυτό του και Μαρκ Χάμιλ τον πατέρα του οι οποίοι απαγάγωνται από τους Ρώσους για να αντίποινα για όσα έγιναν 23 χρόνια πριν από τον ίδιο τον Κράισερ και τα πάρτι του.

«Past Lives»

Μία από τις καλύτερες ταινίες του διαγωνιστικού του Φεστιβάλ του Βερολίνου, ήδη μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, έχει το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Past Lives».

«Boston Strangler»

Η Κίρα Νάιτλι και η Κάρι Κουν ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα του Στραγγαλιστή της Βοστώνης, ο οποίος δολοφόνησε τουλάχιστον 13 γυναίκες την δεκαετία του '60.

«About My Father»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παίζει τον πατέρα του Σεμπάστιαν Μανισκάλκο ο οποίος αποφασίζει να έρθει απρόσκλητος στο πατρικό της κοπέλας του γιού του την ημέρα που αποφασίζει να της ζητήσει να τον παντρευτεί.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.