Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μητέρες από την κόλαση, ανδροειδή, κλασικά βιβλία και μερικές υπέροχες ιστορίες γεμίζουν τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Little Fires Everywhere»

H Ρις Γουίδερσπουν και η Κέρι Γουάσινγκτον πρωταγωνιστούν στη σειρά του Hulu βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Σελέστ Νγκ σε μια ιστορία που εξερευνά τα βάρη των μυστικών που κουβαλάμε, τη φύση της τέχνης και της ταυτότητας, αλλά και τη δύναμη της μητρότητας. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου.


«Westworld»

Στο νέο τρέιλερ ετοιμαζόμαστε για πόλεμο σε έναν νέο, τελείως διαφορετικό, κόσμο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Westworld».


To παρακάτω τρέιλερ βρέθηκε να είναι κρυμμένο σε ένα viral marketing site της σειράς και δείχνει καινούργιες σκηνές. Προσοχή στα spoilers.


«Amazing Stories»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αναβιώνει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά των '80s για το Apple TV+. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα στις 6 Μαρτίου.


«Run»

H Σάρα Πόλσον είναι μια μητέρα από την κόλαση, από την οποία δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις. Η ταινία, σε σκηνοθεσία της Ανίσα Τσαγκάντι, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στη Γιορτή της Μητέρας, 8 Μαΐου.


«The Plot Against America»

Το ομότιτλο βιβλίο του Φίλιπ Ροθ, το οποίο διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε μια εναλλακτική Αμερική στην οποία ο Τσαρλς Λίντμπεργκ κερδίζει την Προεδρία της χώρας και τη στρέφει προς τον φασισμό, μεταφέρεται ως μίνι σειρά στο HBO από τον δημιουργό του «The Wire».


«My Brilliant Friend»

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής διασκευής του best seller της Ιταλίδας συγγραφέα Ελενα Φεράντε, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 16 Μαρτίου.


«Guns Akimbo»

O Ντάνιελ Ράντκλιφ, ένας video game developer, ξυπνάει με όπλα καρφωμένα στα χέρια του και έχει ως στόχο να σκοτώσει έναν πληρωμένο δολοφόνο σε ένα live streaming παιχνίδι στο ίντερνετ. Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 5 Μαρτίου.


«Pari»

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο Πανόραμα της Berlinale, η νέα ταινία του Σιαμάκ Ετεμάντι έχει τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pari».


«Kingdom»

Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix, μια εξαιρετικά φιλόδοξη (και πανάκριβη) παραγωγή τρόμου εποχής με ζόμπι στη μεσαιωνική Κορέα, επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της στις 13 Μαρτίου.


«The Secret Garden»

Μια ακόμα κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού βιβλίου της Φράνσις Χότζσον Μπαρνέτ, αυτή τη φορά από τους παραγωγούς των «Harry Potter» και «Paddington».


«I Am Not Okay With This»

Από τους δημιουργούς του «The End of the F*ing World» και τους παραγωγούς του «Stranger Things» η σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Λίλις είναι βασισμένη στο κόμικ του Τσακ Φόρσμαν και θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.