Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Tetris»

Η ιστορία του κλασσικού video game γίνεται ένα συναρπαστικό κατασκοπικό θρίλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tetris».

«John Wick Chapter 4»

Ο Τζον Γουίκ κυνηγημένος από τους πάντες στο νέο τρέιλερ του «John Wick Chapter 4». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «John Wick Chapter 4».

«The Little Mermaid»

Το πρώτο teaser της ταινίας μας δίνει μια πρώτη γεύση της ζωής under the sea. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Little Mermaid».

«Oscars 2023»

Ο Τζίμι Κίμελ πρωταγωνιστεί στο πρώτο τρέιλερ των φετινών Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Flash»

Ο Εζρα Μίλερ επιστρέφει στον ρόλο του πιο γρήγορου υπερήρωα της DC και μαζί του φέρνει και αγαπημένους χαρακτήρες από τα παλιά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Flash».

«Super Bowl 2023»

Συγκεντρώσαμε όλα τα τρέιλερ, σποτάκια και διαφημιστικά που παίχτηκαν στο Super Bowl χτες σε ένα σημείο για να μην ψάχνεστε. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Great Expectations»

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Φιόν Γουάιτχεντ πρωταγωνιστούν στη μίνι σειρά του Hulu και του BBC βασισμένη στο κλασικό βιβλίο του Καρόλου Ντίκενς.

«Ted Lasso Season 3»

O Τεντ και η παρέα του επιστρέφουν στο Apple TV+ στις 15 Μαρτίου.

«Love & Death»

Η Ελίζαμπεθ Ολσεν, μετά την σατινική εκδοχή της Scarlet Witch, παίζει την Κάντι Μοντγκόμερι, μια πραγματική δολοφόνο με τσεκούρι, στη νεά σειρά του HBO Max.

«You Season 4 Part 2»

To δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν έρχεται στο Netflix στις 9 Μαρτίου.

«Children Of The Corn»

Αλλη μια μεταφορά του κλασσικού βιβλίου του Στίβεν Κινγκ, αυτή την φορά σε σκηνοθεσία του Κερτ Γουίμερ.

«Queen Charlotte: A Bridgerton Story»

Η spin-off σειρά του «Bridgerton» επικεντρώνεται στην Βασίλισσα Σάρλοτ και την άνοδό της στην εξουσία.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.