Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου μας επιφύλασσε λίγα, αλλά σίγουρα αρκετά ενδιαφέροντα, τρέιλερ.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Gentlemen»

Σε ένα ακόμη γκανγκστερικό φιλμ από εκείνα που ο Γκάι Ρίτσι ξέρει να κάνει καλά, μαζί με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Gentlemen».


«H Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με μια ταινία που ο ίδιος περιγράφει ως μια «μαύρη κωμωδία με στοιχεία γκανγκστερικά, δράση, ερωτική – έρωτας, ιδρώτας, πόθος, σπέρμα – είναι όλα μέσα. Και αρκετό μαύρο χιούμορ.» Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».


«Never, Rarely, Sometimes, Always»

Η Ελίζα Χίτμαν, η σκηνοθέτης του «Beach Rats», επιστρέφει με τη νέα της ταινία η οποία ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η ταινία της θα κάνε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance τον Γενάρη.


«Misbehaviour»

H ιστορία της πρώτης μαύρης γυναίκα η οποία στέφτηκε Μις Κόσμος την δεκαετία του '70 μέσα από τα μάτια της φεμινίστριας Σάλι Αλεξάντερ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.