Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Stranger Things Season 4»

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε καινούργιο teaser για την τέταρτη σεζόν της σειράς. Τα κακά νέα είναι ότι θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things».


«Cry Macho»

Με ένα σενάριο γραμμένο στα 70ς, ο Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει μπροστά και πίσω από την κάμερα για να πει δυο σταράτα λόγια στην παλιά και την νέα Αμερική. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cry Macho».


«The Great Season 2»

Η σειρά επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν στις 19 Νοεμβρίου.


«Bring your Own Brigade»

Eνα επώδυνα επίκαιρο ντοκιμαντέρ για τις φωτιές στην Καλιφόρνια - κι ολόκληρο τον κόσμο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bring your Own Brigade».


«Don't Look Up»

Δείτε το teaser της νέας σάτιρας του Ανταμ ΜακΚέι για την κλιματική αλλαγή με A listers πρωταγωνιστές και απολαυστικό, πικρό σενάριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Don't Look Up».


«Together»

«Εχω σιχαθεί το πρόσωπό σου» / «Με τον τρόπο μου προσπαθώ να σου πω ότι... σ' αγαπώ». Αν ταυτίζεστε, δείτε το trailer της πικρής δραμεντί του Στίβεν Ντάλντρι («Οι Ωρες», «Billy Elliot») για τα ζευγάρια στην καραντίνα, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Σάρον Χόργκαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Together».


«The Capote Tapes»

Το ντοκιμαντέρ για το ανολοκλήρωτο μυθιστόρημα του Τρούμαν Καπότε «Answered Prayers», που έκανε την πρεμιέρα του το 2019 στο Φεστιβάλ του Τορόντο, έχει το πρώτο του τρέιλερ.


«Y: The Last Man»

Δεν είναι ψέμα. Επιτέλους η σειρά βασισμένη στο πολυβραβευμένο ομότιτλο κόμικ του Μπράιαν Κ. Βον έχει το πρώτο της τρέιλερ.


«Cobra Kai Season 4»

H τέταρτη σεζόν έρχεται τον Δεκέμβριο στο Netflix.


«Impeachment: American Crime Story»

Μετά τον Ο. Τζ. Σίμπσον και τον Βερσάτσε η νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι έρχεται να ασχοληθεί με την περιβόητη σχέση του Μπιλ Κλίντον και της Μόνικα Λεβίνσκι (η οποία είναι και μια από τους παραγωγούς της σειράς).


«Don’t Breathe 2»

Το σίκουελ ενός από τα καλύτερα θρίλερ των τελευταίων ετών θα έρθει στη μεγάλη οθόνη στις 13 Αυγούστου.


«Annette»

Η ταινία του Λεός Καράξ, στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Ανταμ Ντράιβερ περιγράφεται από το φεστιβάλ Καννών, του οποίου θ' αποτελέσει την επίσημη πρεμιέρα, ως «ενορατική κι αινιγματική». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Annette».


«Kate»

Η Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ είναι πληρωμένη δολοφόνος και ετοιμάζεται να τα βάλει με την Γιάκουζα στη νέα ταινία του Netflix.


«Venom: Let there be Carnage»

Μετά την αναβολή του, λόγω της πανδημίας, το «Venom 2» (αυθεντικός τίτλος «Venom: Let there be Carnage») του Αντι Σέρκις θα βγει τελικά στις αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου. Κι όπως δείχνει το πρώτο τρέιλερ, με άγριες διαθέσεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Venom: Let there be Carnage».


«Mogul Mowgli»

Ο Ριζ Αχμεντ είναι ένας ράπερ ο οποίος προσπαθεί να γίνει διάσημος στην Αμερική, αλλά μια εκφυλιστική ασθένεια του σταματά το όνειρο να φτάσει στην κορυφή.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021