Buzz

«Cry Macho»: Ο Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει για να επανασυστήσει τι σημαίνει άντρας (και ναι είναι αυτός που κλαίει)

στα 10

Με ένα σενάριο γραμμένο στα 70ς, ο Ιστγουντ επιστρέφει μπροστά και πίσω από την κάμερα για να πει δυο σταράτα λόγια στην παλιά και την νέα Αμερική. Δείτε το trailer.

«Cry Macho»: Ο Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει για να επανασυστήσει τι σημαίνει άντρας (και ναι είναι αυτός που κλαίει)

Ο Κλιντ Ιστγουντ επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα μετά την «Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ», αλλά και μπροστά από τις κάμερες με πρωταγωνιστικό ρόλο, δυο χρόνια μετά το «Βαποράκι».

Το νέο πρότζεκτ είναι ένα σενάριο του Ν. Ρίτσαρντ Νας από τις αρχές της δεκαετίας του 70. Τότε είχε απορριφθεί από 3 στούντιο και δεν έγινε ποτέ. Το 1991 επιχείρησε να το αναβιώσει ο Ρόι Σάιντερ, αλλά για άγνωστους λόγους, το εγχείρημα δεν προχώρησε. Μετά ήρθε η σειρά του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Αμέσως μετά το τέλος της θητείας του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, θέλησε να επιστρέψει στο σινεμά με αυτό το ρόλο. Κι αυτή η προσπάθεια δεν προχώρησε.

Και σήμερα το αναλαμβάνει ο Κλιντ Ιστγουντ.

Θυμηθείτε κι αυτό: Οι ταινίες του Κλιντ Ιστγουντ θα ήταν κάτι λιγότερο χωρίς τη μουσική του Λένι Νιχάους

cry macho 1

cry macho 2

Η ταινία ονομάζεται «Cry Macho» κι αφηγείται την ιστορία ενός πάλαι ποτέ θρυλικού σταρ του ροντέο, ο οποίος, γερασμένος πια, εκτρέφει άλογα. Το παλιό αφεντικό του τού ζητάει μία τελευταία χάρη: να διασχίσει τα σύνορα με το Μεξικό και να μεταφέρει παράνομα τον μικρό του γιο στο Τέξας και την μητέρα του. Αυτό το ταξίδι θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές, στιγμές αντρικής/πατρικής φιλίας και, όπως προδιαθέτει κι ο τίτλος, πολλά δάκρυα.

Κάποτε ήμουν κι εγώ "macho". Aλλά έμαθα γερνώντας ότι ένας άντρας "macho" είναι υπερεκτιμημένη αξία...» | Το καινούργιο «Unforgiven»;


Την προσαρμογή του σεναρίου για το 2020 (ο Νας πέθανε το 2000) έκανε ο Νικ Σενκ («Gran Torino»), ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο ίδιος ο Ιστγουντ με τους γνωστούς συνεργάτες του: Αλ Ρούντι (Million Dollar Baby), Τζέσικα Μέιερ (American Sniper), και Τιμ Μουρ (Flags of Our Fathers).

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα:

Cry Macho poster